Jump to content

Amikor igenis számít a külső, avagy, hogyan csomagolnak az egyes csillagjegyek II.

2017. 12. 02. 11:14

Egy ízlésesen becsomagolt meglepetés, egy egyedi dísz, egy szép csomagolópapír, mindig örömet okoz az ajándékozottnak. Nem csak a válszatott ajándék,de a csomagolás is elárulja rólunk, hogy szeretettel és odafigyeléssel készültünk az ajándékozás pillanatára.

Mérleg

A mérleg jelszava a harmónia. Igaz ez az ajándékcsomagolásra is. Nem szereti a felesleges díszítést, cicomázást. Kerüld a harsány élénk csomagolást. A természetes, vicces de ízléses csomagolást azonban értékeli. Válassz modernebb csomagolópapírt, kék, szürke, barnás színekben. Egy jól megválasztott ajándékdoboz, vagy ajándéktáska is remek választás lehet. Kerüld a csillogó, fényes masnikat, szalagokat, az egyszerűség néha célrevezetőbb, igaz ez a mérlegek esetében is.

Skorpió

A skorpió szereti a meglepetéseket, a díszes csomagolásokat, a különlegességeket. A csomagolás lehet modern, egyszerű, természetes, színes, csillogós, kreatív és vicces is. Szeretik az ajándékkártyát, a képeslapot, az apróbb figyelmességeket, díszeket. A celofánt kerüljük, ugyanis a skorpiók szeretik a meglepetéseket, így fokozhatjuk a kíváncsiságot és az izgalmat, ha egy szép csomagolópapírt választunk.

Nyilas

Kifejezetten szereti a díszes csomagolást, az élénk, harsány színeket. Nem ragaszkodik a „trendi”, modern csomagoláshoz, azonban az ötletességet és a kreativitást azonban nagyra értékeli. A nyilas fogékony a humorra, a tematikus, humoros ajándékokkal lelehet nyűgözni. Szereti a vicces képeslapokat, és az idézeteket is. Ha nyilasnak készülünk ajándékot adni, megnyugodhatunk, a csomagolástól függetlenül garantáltan örülni fog.

Bak

A bakok nem szeretik a díszes, giccses, ajándékokat, sem a hasonló csomagolást. Törekedjünk a természetességre, az egyszerűségre. Elég, ha átkötjük az ajándékukat egy szép szalaggal, esetleg valami visszafogott, egyszínű csomagolópapírt választunk. Csomagolhatunk kreppapírba, vagy egyéb anyagból készült csomagolóba is.

Vízöntő

A vízöntő nem problémázik azon, hogy lila, kék, zöld, pöttyös, kockás vagy éppen csíkos az ajándéka. Szeretik a hagyományos csomagolási módokat, de az új, modern divattól sem zárkóznak el. A vízöntő a humoros, romantikus, egyedi, kreatív és különc ajándékokat is értékeli. Jó érzéssel tölti el a jegy szülöttét, ha látja , hogy ajándékát nem csak egy ajándéktáskába dobták bele.

Halak

A halak kreatív személyiségek, akik szeretnek kézműves ajándékokat készíteni, a csomagolásra is hasonló gondot fordítanak, szeretnek saját kézzel alkotni, rajzolni, festeni, vágni és ragasztani, legyen szó bármilyen ünnepről. A halak ajándékát kellemes, harmonikus, világosabb árnyalatú papírba csomagoljuk, amihez illő masnit, szalagot, díszt válasszunk. Karácsonyra ideális lehet egy világos zöldes árnyalatú csomagolópapír, piros szalaggal, fahéjjal, mézeskaláccsal, vagy piros masnival díszítve.

 

(Forrás: 12csillagjegy.hu l Kép:pixabay.com)