Jump to content

Decemberi szerelmi horoszkóp

2017. 11. 30. 18:24

Elérkezett az idei év utolsó hónapja, amely nem várt pozitív fordulatokat hozhat a szívügyek terén. Mire számíthatnak decemberben az egyedülállók és a kapcsolatban élők?

Kos

Ha egyedülálló vagy úgy érzed, hogy a szerelem ott lóg a levegőben, csak egy karnyújtás választ el tőle, bármikor betoppanhat az életedbe a nagy Ő. Ne csodálkozz, ha a megérzéseid valóra válnak, felbukkanhat egy férfi, aki egész más, mint az eddigi jelöltjeid. Teljesen levehet a lábadról, és ha nem vagy rest jeleket küldeni, randira is hívhat.

A párkapcsolatban élő Kosoknál szorosabbra fűződhetnek az érzelmi szálak ebben a hónapban, ami nagyban fokozhatja a biztonságérzetedet. Karácsonyotok meghitt és bensőséges lehet, sok-sok érzelemgazdag, romantikus pillanattal fűszerezve. Ha a párod romantikus alkat, akár egy eljegyzésre is sor kerülhet az ünnepek alatt. Ha már számítanál rá, de mégsem lépi meg, ne légy csalódott, mindennek eljön a maga ideje.

Bika

Ha szingli vagy, a december számodra az újrakezdés időszaka lehet. Megjelenhet egy új szerelem az életedben, akár a céges karácsonyi party is megfelelő alkalom lehet egy új ismerettségre, tehát semmiképp ne hagyd ki! De előfordulhat az is, hogy egy régi szerelem tér vissza. Rajtad áll, hogy adsz-e még egy esélyt a dolognak.

Pároddal mesébe illő összhang lehet köztetek. Mind a kommunikációban, mind a problémamegoldásban jeleskedhettek decemberben. Nem is csoda, hogy ebben a nagy egyetértésben akadhat egy irigyetek. A karácsony emlékezetes lehet számotokra.

Ikrek

Az egyedülálló Ikrek számára minden nap tartogat valami meglepetést ebben a hónapban. Az, hogy ezt pozitív vagy negatív eseményként éled meg, rajtad áll! Nézd mindennek a jó oldalát, és ne hagyd, hogy bármi is kedved szegje az ünnepek alatt. Önbizalmad az egekben, a céges karácsonyi partyn elhalmoznak kollégáid bókokkal és nincs semmi, ami megállíthatna a jövendőbeli kedvesed felé vezető úton. El is indult veled szembe: hamarosan találkozhattok!

Párodról titok derülhet ki decemberben, ami egyáltalán nem rossz, sőt, jó irányba terelheti a viszonyotokat. Noha meglepődhetsz, őszinteségét nagyra értékelheted, ő pedig azt, hogy bízhat benned. Az ünnepek, különösen a szilveszter remekül sikerülhet.

Rák

Ha még egyedülálló vagy, elsöprő szerelem ébredhet benned, és ez minden eddiginél nagyobb hatást gyakorolhat rád. Talán az ünnepek közeledte, vagy az újév kezdete miatt vágysz most mindennél jobban egy társra, de őrizd meg józanságod, és próbálj ennek ellenére is racionális lenni döntéseidben. A karácsonyi időszak izgalmat, kalandot, romantikát tartogathat neked.

Ha van párod, szerelmeddel közös álmotok teljesülhet ebben a hónapban. Az öröm, amit okoz majd, még erősebbre fűzi a kapcsolatotokat. Amennyiben utazni terveztek, érdemes meg is valósítani, mert a tél romantikájánál nincs is jobb alkalom.

Oroszlán

Egy munkahelyi szerelmi kaland bontogathatja a szárnyait decemberben, amennyiben egyedülálló vagy. Mérlegelned kell, hogy milyen következményekkel járhat, mindenesetre lehet jövője a dolognak, ha komolyan akarjátok, és nem titokban szeretnétek viszonyt létesíteni.

Ha párban vagy, a hónap minden másodperce táplálja a szerelmeteket. Legyen szó beszélgetésről, közös programról, érzelmeitek mélyülnek. Most szinte elengedni sem szeretnétek egymás kezét - minden olyan lehet, mint a legelején.

Szűz

Az egyedülálló, de egy új kapcsolatra nyitott Szűzeknek decemberben szerencséjük lehet szerelem terén. Jöhet egy pasi, aki mind stílusával, mind gondolataival, mind kisugárzásával már-már rabul ejthet.

Ha párban vagy, a december számotokra nemcsak a fáról, a szaloncukor-mérgezésről és a családi összejövetelekről szól majd. Nálatok a hónap az őszinteség ideje is lehet, amellett, hogy mélységesen romantikus hangulat kísérheti végig napjaitokat.

Mérleg

A szingli Mérleg bár  nagyon vágyik már a nagy szerelemre, de sajnos ez még várat magára. Ne csüggedj, a jövendőbelid már úton van feléd, és ugyan úgy rólad álmodik. Egy kis türelem és hamarosan egymásra lelhettek. Most te magad és a családdal töltött értékes idő kerül fókuszba.

Ha van párkapcsolatod, mindkettőtök rokonaival jóval több időt tölthettek, mint máskor, köszönhetően az ünnepeknek. Ez alkalmat ad mélyíteni a családi viszonyokat. Decemberben egyébként többet beszélgethettek kedveseddel, ami jót fog tenni.

Skorpió

Egyedülállóként, ha visszaemlékszel, lehetett valaki, aki valamiért elvesztette a szemedben az ideális jelölt címét. Meggondolva a dolgot és újra látva őt mégis úgy láthatod, érdemes lehet felé jelet küldeni. Nem is marad válasz nélkül, valószínűleg.

Amennyiben párban vagy, kiegyensúlyozott anyagi helyzeteteknek hála sok olyan programotok lehet, ami nehezebb időkben nem jöhetne szóba. Ez extra színt visz mindennapjaitokba. Jó hangulat, harmónia és egyetértés kísérheti napjaitokat.

Nyilas

Egyedülállóként ebben a hónapban több jelentkező is akad, aki szívesen veled töltené az ünnepeket és lépne át az újévbe. Nem kell, hogy leragadj egy jelentkezőnél. A változás gyönyörködtet, tartja a mondás. Adj esélyt több jelentkezőnek is és az év végére révbe érhet nálad valaki, és egy nagyszerű randi ígér nektek folytatásért kiáltó kezdetet.

Ha van párod, sikereinek együtt örülhettek a hónap során. A benne felgyülemlett pozitív energiák rendkívül jól hathatnak a kapcsolatotokra. Kedvesed mesebeli hercegeket megszégyenítő gentlemanséggel viszonyulhat hozzád decemberben.

Bak

Szingliként decemberben derült égből villámcsapásként érhet, hogy egy sármos kollégád közeledést mutathat feléd. Ebből izgalmas flört, de akár hosszú távú kapcsolat is lehet, attól függően, ti hogyan gondolkodtok majd. Idővel minden kiderül.

Párod decemberben akár a csillagokat is lehozná neked, de az idillt megtörheti némi féltékenység. Bejöhet a képbe egy harmadik illető a te oldaladról, aki mindent megtesz, hogy felhívja magára a figyelmed. Szerencsére szerelmetek legyőzhetetlen lehet.

Vízöntő

Szingliként decemberben nagyszerűen érezheted magad, bármikor mozdulsz is ki. Ennek az az oka, hogy sugárzik rólad az önbizalom és a pozitív gondolkodás. Fel is figyelhet rád valaki szilveszter táján, így az aktív társasági élet meghozhatja téli gyümölcsét.

Ha párban vagy, nagyon jót tehet nektek, ha decemberben több baráti és családi összeröffenésen részt vesztek, mivel ilyenkor a kettőtök kapcsolata is mélyül, és fokozódik az összetartozás érzése. Történetetekben új, harmonikus fejezet indulhat.

Halak

Egyedülállóként elsősorban a négy falat elhagyva van esélyed decemberben ismerkedni. A fordulat egy utazáson vagy munkahelyeden érkezhet el. A titokzatos idegen kisugárzása akár első látásra is megbabonázhat, és szerencsére a tiéd is őt.

Ha párban vagy, pozitív fordulathoz ér a kapcsolatotok decemberben. Egyfelől stabilizálódhat a szerelmetek, egy korábbi konfliktusnak, feszültségnek végleg búcsút inthettek. Másfelől érezhetitek magatokban és egymásban is a rendíthetetlen bizonyosságot.

(Forrás: 12csillagjegy.hu; femina.hu; pixabay.com)