Jump to content

2018 a Vénusz éve

2017. 11. 27. 21:31


A Vénusz a Jupiter után a legjobb hatású bolygó, hozzá tartoznak az örömök, a nyugalom, a kellemes érzések, a luxus, bizonyos mértékben a gazdagság, és a legfontosabb, a szerelem!

A Vénusz által uralt évben vidámak leszünk, le tudjuk küzdeni a nehézségeket, nem kell aggódnunk az egzisztenciánkért, hamar találunk megoldást a problémákra. Az asztrológia a Vénuszhoz sorolja a pénzt, így új lehetőségeket, új utakat mutathat az anyagiak terén. Azonban minden bolygónak vannak negatív aspektusai. A Vénusz a kényelem bolygója, így, ha nem jól használjuk az energiáit, akkor bizony lusták leszünk, ezzel sokat tudunk ártani magunknak.

Hiába a Vénusz a szerelem és a kellemes érzések bolygója, sajnos nem jelenti azt, hogy általános béke uralkodik majd el a világban, de annyi bizonyos, hogy jobban együtt tudunk majd működni egymással! Szeretetteljesebben bánunk majd másokkal, együttérzőbbé válhatunk, és több jó érzést adunk a világnak.

Ahogyan már a bevezetőben említettük, a Vénusz a szerelem bolygója, de egyben a legnagyobb csábító is: sokkal hamarabb kezdünk akár idegenekkel is flörtölni, és a legjobb kapcsolatokat is képesek leszünk kockára tenni.

(Forrás: 12csillagjegy.hu; astronet.hu; pixabay.com)