Jump to content

A mai Telihold az elengedésről szól

2017. 10. 05. 17:37


Október 5. Telihold a Kos jegyében. Mit jelent ez? A Kosra jellemző hevesség és szenvedélyesség jellemzi a mai napot. Az ebben a jegyben kiteljesedő telihold sok embert agresszívvá tesz. Mindent megmozgató, ledöntő, alkalmanként akár romboló jellegű energiák érkeznek október 5-én (illetve előtte és utána egy-egy nappal). Tetőzés 20:41-kor várható.

Személyünket érintő negatív hatások és rossz hírek jellemzik a mai napot. Fontos, hogy ne engedjük, hogy a feszültségek eluralkodjanak rajtunk, ne hagyjuk, hogy bárki is provokáljon bennünket, próbáljuk megőrizni nyugalmunkat. A hirtelen harag és a félelem rossz tanácsadó. Számoljunk el magunkban ötig, mielőtt bármit is reagálnánk egy esetleges sértésre.

A mai Telihold  megtöbbszörözi a tettvágyat, cselekvőképességet, ugyanakkor nem biztos, hogy jó, vagy tisztességes szándékok vezérelnek mindenkit. Amit eddig nem mertünk megtenni, itt az alkalom! "Rombolj bátran, de okosan!" Merjünk nemet mondani!

Pozitív hozadéka is van azonban ennek a bolygóállásnak: a telihold témája az elengedés – most megszabadulhatunk azoktól a negatív, mérgező érzésektől, problémáktól, amelyek megnehezítik az életünket.

(Forrás: 12csillagjegy.hu; astronet.hu; biborcsillag.hu; pixabay.com)