Jump to content

Októberi szerelmi horoszkóp

2017. 09. 29. 21:21


Októberben romantikus találkozások, újbóli egymásra találások, a boldogság percei következhetnek be szinte minden egyedülálló csillagjegy életében.

Kos

Most mindenben sikereket érsz el és ez jót tesz a magabiztosságodnak, ami természetesen a szerelmi életedre is kihat. A sok flörtölés közepette rádtalálhat a nagy szerelem. A természet húzódik vissza, de nálad mintha még mindig tavasz lenne! Szép és csinos vagy, nem sajnálod az új ruhákra, ékszerekre a pénzt – hódítasz, ha akarod, ha nem!

Bika

Októberben bevonzod a szerelmet. Képtelenség szépséged, nagyon jó ízlésed mellett elmenni. Ne is csodálkozz, hogy mindenkire hatással vagy, szinte megbabonázol magad körül mindenkit. De ne higgy el minden szép szót, légy elővigyázatos és ne dőlj be minden flörtölésnek. Tudni kell szelektálni és halgass a megérzéseidre.

Ikrek

Vágysz a szerelemre, keresed, kutatod. Körbe is vesznek sokan, akár komoly érzéseket is táplálnak irántad. Előző életből jövő kapcsolódások is lehetnek ezek, melyek nagy hatással vannak rád. Máskor nem igen figyelsz a részletekre, a mélységekre, legtöbbször csak racionálisan gondolkodva, több vasat tartva a tűzbe könnyed vagy – de most kihoznak belőled minden mélységet, gondoskodó szeretetet, odafigyelést. Ragyogsz is! Nem mástól, valójában magadtól, a benned levő nagy érzelmektől.

Rák

Összhangban vagy magaddal, vágyaiddal, teljes a harmónia benned és körülötted. Szinte semmit nem kell tenned, mégis ragyogsz. Rajtad a világ szeme, és ezt ne is bánod! Érzelmesen, sejtelmesen, flörtölve, táncra hívva vonzod hódolóidat.

Oroszlán

Légy úrrá türelmetlenségeden, hiszen a szerelemben a gyorsaság, a „rögtön akarom” tönkre tesz mindent! Kedves, csinos és nagyon szép vagy, élmény hallgatni, ahogy beszélsz, levéve minden kiszemeltedet a lábáról - diplomatikus és finom vagy. Akarva, akaratlan is hódítasz, neked csak a megfelelő személyt kell kiválasztanod, akit el tudnál képzelni magad mellett hosszú-hosszú évekre.

Szűz

Kivédhetetlenül itt a szerelem – ne tiltakozz, ne félj! Hagyd, hogy vigyen! Ez az érzés, ez az "állapot" mélységében változtat meg, szinte kicserélnek. Elhiszed magadról mindazt a szépet, azt a jót, amit egyébként nem mersz. Most a divat is jobban érdekel, hisz nem akarsz a háttérben, „szürke egérként” meghúzódva maradni. Engeded, hogy lássanak, merd megmutatni boldogságodat!

Mérleg

Egy bimbózó kapcsolat elején szerelmedet hirdeted és tudtára adod a világnak, hogy már párban vagy. Mindent megteszel, hogy szerelmed kedvében járj, ágyba viszed neki a reggelit - olyan vagy, mint egy kis napsugár! Azért csak lassan és óvatosan! Nem biztos, hogy azzal vagy, akire mindig is vártál! Ha úgy alakul, hogy csalódnod kell benne, egy alapos sírás és egy-két hét gyászidőszak után sportolj egy nagyot! Vond le a tanulságot – s ezután csak annyit adj, amennyi szívből jön - akkor senki nem tud becsapni, kihasználni!

Skorpió

Egy mélyreható beszélgetés vagy egy csendes, de annál nagyobb erővel sugárzó mozdulat nagyon feltűnővé tehet valakit számodra. Képes megmozgatni benned mindent, s ha te akarsz valamit, akkor addig úgy sem nyugszol, míg meg nem szerzed magadnak. Csak ne türelmetlenül, ne erőből, akaratból tedd, hisz akkor épp a lényeget veszíted el! A titkok is izgalmassá tehetik szerelmi életedet, bár ne felejtsd, hogy mindennek ára van – izgalmakat lehet máshogy is találni!

Nyilas

Ebben a hónapban nem férsz a bőrödbe, feszít az energia, sugárzod a szerelmet. Nagyon szép vagy. Sokan legyeskednek körülötted, vágynak rád – ami persze további erőt, lelkesedést ad. Fontosak most számodra a csinos cipők, ruhák, nem sajnálod rá a pénzt. Hogy ezért van-e oly erős sugárzásod? – ki tudja! Az biztos, hogy ebben a hónapban mélységesen megérint valaki, akire úgy érzed mostanáig vártál.

Bak

Nem úszod meg a szerelmet! Nem tudod a nagy érzéseket elkerülni! Előző életekben már többször együtt élt párodra találhatsz rá, akivel az első rácsodálkozás után szinte már tudjátok is, hogy összetartoztok. Mindemellett csak legyél józan, ne kergess álmokat. Senki sem tökéletes, Te sem! Ha a párod „horkol/ pletykálkodik”, az semmit nem von le a szerelem értékéből! A szerelem egyik alapja az elfogadás, ezt ne feledd!

Vízöntő

Könnyed netes csevegésből akár még szerelem is lehet, ne zárkózz el a személyes találkozástól, adj esélyt a dolognak. Előfordulhat, hogy a csevegőpartnered és közted nagy távolság van és nem tudtok könnyen összehozni egy találkát, használjátok ki a technika adta lehetőségeket, videochateljetek! Vesztenivalód  nincs, és könnyen elképzelhető, hogy komolyre fordul a dolog. Egyre azonban ügyelj! Ne éld bele magad semmibe, mert akkor nem csalódhatsz! Vedd könnyedén a dolgot, lesz, ami lesz!

Halak

Ha akarod, ha nem, hódítasz. Talán te magad sem tudsz róla, hogy mennyire szép, harmóniával és szeretettel teli energiát sugárzol, mely vonzza a szemeket. A bátrabbak közelednek feléd, amitől nem ijedsz meg. Ha lépni vagy tenni kell valamit, merész vagy, felnőttként kezeled a helyzetet és nem naiv kislányként viselkedsz  Alakítsd úgy a dolgokat, hogy randevú legyen a vége, hiszen most bármi lehet egy új ismeretségből, akár ásó-kapa-nagyharang is.

(Forrás: 12csillagjegy.hu; femina.hu; kép: pixabay.com)