Jump to content

Karmahoroszkóp

2017. 09. 21. 18:36


Mit tanít neked jelenlegi életed? Horoszkópod elárulja, hogy mit kell megtanulnod ebben az életben. Ha ennek megfelelően gondolkodsz és cselekszel, hamarosan meglesz az eredmény is.

Kos

A kitűzött cél elérésétől senki és semmi nem tántoríthat el. Ez a céltudatosság sokat segít neked a boldogulásban, ám a karmád arra próbál rávezetni, hogy néha egy-egy kompromisszum megkötésével és egy kis önmérséklettel hamarabb célt érsz és tovább jutsz utadon.

Bika

Nagyon fontos számodra a kiszámíthatóság legyen szó a karrieredről vagy a magánéletedről. Ha biztonságban érzed magad és stabilizáltad a helyedet, elkezdesz rutinok szerint élni, működni, ám ez akadályozza a fejlődésed. Merj kezdeményezőbb és spontánabb lenni!

Ikrek

Gyors felfogóképesség, egyéni látásmód, átlagon felüli kommunikáció - ez az Ikrek legfőbb erőssége, amely segíti az előrejutásban. Ezeknek a képességeknek köszönhetően hamar kötsz barátságot, segít neked a kapcsolataid fenntartásában. De nem kell mindig zsizsegni! Egészen másképp kezded látni a dolgokat, ha néha egyszerűen csak hallgatsz. Az elcsendesedés pozitív változást hoz majd a hivatásodban és a magánéletedben.

Rák

Igen érző ember a Rák jegy szülötte: megérzed, hogy  az emberek mit várnak tőled, és igyekszel azt megadni nekik, alkalmazkodóképességed pedig már-már legendás. Eljön azonban az a pillanat, amikor úgy érzed a sok önzetlen cselekedetért nem kapsz kellő viszonzást. Néha légy tekintettel magadra is, állj ki magadért, okozz magadnak is örömöt, törődj magaddal.

Oroszlán

Semmi kétség, vezéregyéniség vagy. Teremtő erővel bírsz, ami szavaidban és cselekedeteidben egyaránt megnyilvánul. Örömmel mutatod meg és adod át környezetednek mindazt, amit tudsz, az elismerés pedig egyfajta megerősítést jelent számodra. Így azonban túlságosan függővé válhatsz a visszajelzésektől - a karmád arra tanít, hogy ne csak a környezetedből, hanem önmagadból is tanulj meg erőt meríteni.  

Szűz

Bármibe is kezdesz, mindenben eredményes vagy. Ezt szorgalmadnak, kitartásodnak, megbízhatóságodnak köszönheted. Mindez azonban egyfajta kompenzációja is a mellőzöttségtől és a visszautasítástól való félelmednek. Jelenlegi inkarnációd önmagad felvállalására tanít. Nyugodtan mondj néha ellent, ha valakivel vagy valamivel nem értesz egyet, és állj ki jobban magadért. Ne félj, emiatt nem fordulnak majd el tőled, sőt, még inkább felnéznek majd rád.
 
Mérleg

Következetesen törekszel a harmóniára. A világért sem szeretnél megsérteni senkit, diplomáciai érzékednek köszönhetően pedig gyakran felkérhetnek a békebíró szerepére is. A feladat súly azonban határozatlanná tehet, ami igencsak megnehezíti a döntést. Meg kell tanulnod többet improvizálni, illetve spontánabbul megnyilvánulni - meglátod, milyen felszabadító lesz.

Skorpió

Igen becsvágyó vagy, környezeted szeret, és felnéz rád, ám ezt a fajta népszerűséget könnyen elveszítheted kissé végletes megnyilvánulásaid miatt. Próbáld kordában tartani szenvedélyességedet, és számolj háromig, mielőtt beszélsz vagy cselekszel.

Nyilas

Az igazság bajnoka vagy, így hosszabb távon csak olyan közegben tudsz megmaradni, amelynek értékrendje megfelel a tiédnek. A gond csak az, hogy miközben a nemes cél lebeg a szem előtt, elmulaszthatod bizonyos körök megfutását, ami akár sikertelenséghez is vezethet. Jelenlegi inkarnációban diplomatikusságot kell tanulnod - így meglesz a gyümölcse erőfeszítéseidnek is.

Bak

Igazi karrierista vagy, vágysz az elismerésre, nagy benned a bizonyítási vágy. Sokszor nem saját magadból merítesz erőt, hanem az elismerés érdekében cselekszel és előfordul, hogy a jó szándékú észrevételeket is kritikának tekinted, ráadásul idővel túlhajthatod magad, aminek az egészséged láthatja kárát. Meg kell tanulnod jobban hinni önmagadban, és amennyire lehetséges, valamiféle egyensúly kialakítani a munka és a magánélet között. Így nemcsak kiegyensúlyozottabb és elégedettebb, hanem sikeresebb is leszel.

Vízöntő

Vízöntőként borotvaéles ésszel és egyéni látásmóddal áldottak meg az égiek. Mindezeket örömmel kamatoztatod mind a hivatásodban, mind pedig a mindennapok során, és magad is szívesen elfogadsz akár tanácsot, akár szellemi ösztönzés. Ugyanakkor ez a fajta nyitottságod, illetve az, hogy minden érdekel, szinte észrevétlenül hullámozhat át valamiféle csapongásba, ami miatt energiáid szétforgácsolódnak, és a dolgok irányítása kicsúszik a kezeid közül. Az ebből adódó kisebb-nagyobb kudarcok révén a karma mesterei összeszedettségre és következetességre tanítani.

Halak

Bár az állatöv talán legmélyebben érző, egyszersmind legsebezhetőbb jegye a tiéd, így bár képes vagy nagy erőkkel végigvinni ügyeket, ha nem érzed magadénak mindenkori környezetedet - legyen szó munkáról vagy magánéletről -, drámaian alábbhagytad eltökéltséged és kitartásod. Ehhez akár egy rossz szó is elég lehet. Mostani inkarnációdban azt kell megtanulnod, hogy kevésbé vedd figyelembe a külvilágból érkező impulzusokat. Nem kell, és nem is lehet mindenkinek megfelelni - egyszerűen tedd azt, amit a szíved diktál, és minden rendben lesz.

(Forrás: 12csillagjegy.hu; femina.hu; kép: pixabay.com)