Jump to content

Mire számíts júliusban a szerelem terén? 1. rész

2017. 06. 27. 19:06

Eseménydús hónap vár a csillagjegyekre, ami a júlisi érzelmeket illeti. Hisztik, szakítások, újbóli egymásra találások színesítik a mindennapokat, de a karmikus, előző életből származó kapcsolatok is felbukkannak ebben a hónapban. Tudd meg mi vár rád júliusban!

Kos

Nem csak a hétköznapi dolgokban, de a szerelemben is segítségedre lesznek angyalaid. Ha elhatározol valamit, azt véghez is viszed, és ezeknek az elhatározásoknak a megvalósításában segítőkre is számíthatsz. Júliusban lágyabb vagy, mint szoktál, nem rohansz, nem kapkodsz, kenyérre lehet kenni. Ha párkapcsolatban élsz, kicsit lelassul körülötted minden, képes vagy akár hosszan ücsörögni szerelmed kezét fogva szentimentálisan egy tóparton, és tőled kicsit szokatlan módon csak álmodozni, beszélgetni.

Bika

Júliusban ragyogsz! Nem csak a veleszületett szépséged dominál most, de jobban is figyelsz a külsődre, teszed azt annak érdekében, hogy jobba tetssz párodnak, vagy a kiszemeltednek. Igyekezeted meg is hozza az eredményét. Vonzod is a „méhecskéket”, akik érzik a szerelem illatát, amit tettrekészséged még izgatóbbá, még vonzóbbá tesz. Kicsit szeszélyes vagy, amire az egyik percben igent mondasz, az a másik percben már nemet jelent. Ha akad a hódolóid között olyan, aki türelmesen megvárja, amíg ez a szeszélyesség elillan, csodákban lesz része.

Ikrek

Lassíts! Hová rohansz? Miről maradsz le? Ne szaladj a dolgok elébe, amit meg kell élned, meg fogod, amit nem, azt meg ne is akard magadnak, csak elmegy az energiád, s mégsem lesz a tied! Ingadozó most a hangulatod, egyik végletből a másikba esel, kiszámíthatatlan vagy. Így nem lehet szerelmet lángra lobbantani, se megtartani valakit! Járj el sportolni, az helyre tesz, lenyugtat, és még az sincs kizárva, hogy mozgás közben találsz rá valakire!

Rák

Júliusban ember legyen a talpán aki kiigazodik rajtad. Egyik pillanatban ezt akarod, a másikban meg épp az ellenkezőjét. Futnak utánad, de te csak szaladsz - magaddal, az otthonoddal vagy elfoglalva. Egy tengerparti nyaralás most ki tudna zökkenteni ebből az állapotból és a kapcsolatodnak is jót tenne egy hét, ami csak a tiétek.

Oroszlán

A július a kiszámíthatatlanságról szól. Az oroszlán is ebben szenved, és ez a viselkedés most a szerelemben is akadályt jelent. Hisztisen nehéz bármit teremtened, hisz amit egyik nap felépítesz, a másik nap lerombolod! Jót tenne egy kis magány, hogy lecsendesedj és önmagadba néhzhess. Nem kell sok időt egyedül töltened elég 1-2 nap, aztán visszatérhetsz a civilizációba és ha még egyedülálló vagy, jó eséllyel egy nyári kalandban is részed lehet, feltéve, ha levetkőzted a hónap eleji hisztis, akaratos viselkedésed.

Szűz

Sok ember nyüzsög most körülötted, régi barátok és új ismerősök. Barátaid be is mutatnak téged egy-két potenciális jelöltnek, de vagy ők ijednek meg türelmetlenséged, kapkodásod, érzelmes kitöréseid miatt, vagy téged taszítanak pont ezek a tulajdonságaik. Hűtsd le magad, pl. menj el futni, biciklizni, mozogj valamit, és ha már kiadtál magadból mindent, és le tudsz ülni egy pár percre és figyelni a körülötted lévőket, elképzelhető hogy épp ez lesz az a pillanat, amikor megszólíthat valaki, aki mélységében megérint. Lehet, hogy mindez az utcán történik, teljesen véletlenül – bár véletlenek nincsenek, az angyalaid vannak a háttérben.

(Forrás: 12csillagjegy.hu; kép: pixabay.com; FreeDigitalPhotos.net)