Jump to content

Milyen függőséged van a csillagjegyed szerint? 2. rész

2017. 06. 03. 19:47



Csokoládéfüggőség, kólafüggőség, kávéfüggőség. De van, aki képtelen leszolni a dohányzásról, vagy épp olyan mértékben kezd edzeni, hogy az már károsis lehet. Ezek a függőségek azonban csak pótszerei és tünetei azoknak a kielégítetlen vágyaknak, amelyek mélyen rejtőznek a személyiségben.

Mérleg

A harmónia nagyon fontos számára, de ezt is túlzásba lehet vinni. Ebben az esetben a Mérleg nem viseli el a hangos szót, nem vállalja fel a konfliktusokat – pedig csak így megy előre az élet… Próbálja békésen megoldani a feszültséget, fél a heves, túláradó érzelmektől, melyek kibillenthetik belső egyensúlyából. A környezetében sem viseli, ha feszült a légkör, ilyenkor próbálja a feleket jobb belátásra bírni, kibékíteni.   

Skorpió

Van, hogy tudja magáról, de sok skorpió képtelen elismerni, hogy nagyon féltékeny, izzik a heves, szenvedélyes érzelmektől. Féltékeny kedvese valamennyi régi szerelmére, és hajlamos ott is vetélytársat látni, ahol nem kellene. Ettől veszekedőssé, sértődékennyé és zsémbessé válhat, és pont ezzel üldözheti el szerelmét. 

Nyilas

Hatalmas tudásvágy jellemzi, minden érdekli, és amihez épp nem ért, beleássa magát a témába. Sokat olvas, kutat, világot lát, mégis az a kényszerképzete, hogy műveletlen. Mozgalmas életre vágyik, és ha úgy érzi, nem kap elég impulzust, elégedetlenné válik.

Bak

A munka megszállottjává válhat. Mindenért és mindenkiért felelősséget vállal. Hajtja az állandó késztetés a jó teljesítményre, és a félelem a fiatalabb vetélytársaktól, akik egzisztenciáját veszélyeztethetik. 

Vízöntő

Az örök nyughatatlan. A határtalan szabadság iránt vágyakozik, még akkor is, ha ezzel magányra ítéli magát. Állandóan a függetlenségét félti, ezért menekül a mélyebb érzelmek, a szoros kapcsolat elől. Képtelen egy hosszútávú, tartós kapcsolatra. Ha olyan párt talál, aki tudomásul veszi és tiszteletben tartja ezt a határtalan szabadságvágyát, mindig visszatér. A lényeg, hogy azt érezző, ő rendelkezik a szabadságával, nem korlátozza ebben senki.

Halak

Sóvárog a mély érzelmek után, egész életében a nagybetűs szerelemre vágyik. Tulajdonképpen a lelki társát keresi, akivel eggyé kar válni, össze akar olvadni – egészen saját maga feladásáig, melybe a Halak túl gyakran merül el.

(Forrás: 12csillagjegy.hu; astronet.hu; képek: pixabay.com)