Jump to content

Milyen édesanya vagy, leszel? 2. rész

2017. 05. 10. 16:27



Milyen anyának lát téged a környezeted és milyen anyuka vagy valójában? Ha még nincs gyermeked, milyen édesanya válik majd belőled, amikor eljön az ideje? Csillagjegyed elárulja

Mérleg
A mérleg társasági ember lévén rengeteg baráttal rendelkezik, akik között sok a gyermekes szülő, így a gyereknek is kiterjedt társasága lesz. Szeret beszélgetni, a kíváncsiskodó gyermeki kérdéseket nem elhárítja, hanem érthetően megválaszolja. Nem gügyög, de mégis, gyermeki nyelven szól a kicsikez. Igényesen neveli a gyereket, megtanítja neki az igényes öltözködést és életmódot. Stílust, életvezetési mintát nyújt, a gyereknek később jól jöhet ez a tudás. Csemetéje nagyon büszke rá, hiszen megjelenése elsőrangú, kifejezetten szép. Jó partner a szórakozásban, játékban, közös sportban, de a családi semmittevésre, és lustálkodásra is kapható.

Skorpió
Az erős és lelkiismeretes skorpió anyára a gyermeke mindig támaszkodhat. Bármi áron megvédi a gyermekét, nem számít, hogy mit kell ezért megtennie. Nemcsak az emberektől képes megvédeni a gyermeket, hanem külső körülményektől is: rengeteg munkával, túlórával, de megteremti az igényes élethez a feltételeket. Egyet nem szabad elfelejteni: a sok munkára fordított időt nem lehet utólag bepótolni, emiatt olyan eseményekről maradhat le, amelyek fontosak a gyermeke életében. Mérlegelni kell, hogy mi éri meg jobban.

Nyilas
A vidám, optimista, művelt nyilas anyukának, mindig van egy csomó ötlete arra, hogy mivel lehetne eltölteni az időt. Szórakozás, játék vele az élet. Elképzelése szerint - és ennek megfelelően is próbálja nevelni gyermekét, a gyermeket önállóságra kell nevelni, arra, hogy kövesse vágyait, kialakítsa saját elképzelését. Fontos számára, hogy gyermeke magasabb tanulmányokat folytasson, egyetemre járjon, járatos legyen a nyelvekben. Ügyelnie kell rá, nehogy rákényszerítse a gyerekre a saját véleményét! Hallgassa  meg az ő elképzeléseit is és közösen beszéljék meg, hogy mi is lenne számára a legjobb.

Bak
A komoly bak anyuka, mint minden mást az életben, a gyereknevelést is komolyan veszi. Lelkiismeretes, felelősségtudata óriási, mindig lehet számítani a segítségére. Nincsenek anyagi problémái, hiszenn karrierjét már korán kiépítette, így mire az első gyermekét vállalja, biztos anyagi háttérrel rendelkezik, a gyermeke semmiben nem fog hiányt szenvedni.

Vízöntő
A szabad gondolkodású és nyitott, különleges világlátású vízöntő anyuka arra neveli a csemetéjét, hogy barátságos legyen és minél több új kapcsolatot kössön, ismerje meg az embereket, ne ítélkezzen, ne legyenek előítéletei. A gyermek anyukája mellett érdekes életet élhet, tájékozottsága, érdeklődése az új iránt, és befogadó képessége lenyűgöző, sok érdekes emberrel köt barátságot. A vízöntő anyuka egyenrangú félként kezeli a gyermeket, kikéri a véleményét, a döntési helyzetekben meghallgatja.

Halak
Az érzelmek embere. Jól ismeri gyermeke vágyait, érzelmeit, kívánságait. Komolyan veszi a gyermek gondjait, segít neki megoldani azokat, tanácsokkal látja el. Igen jószívű, de gyakran túlságosan is lágyszívű, sokszor engedékeny a nevelési kérdésekben és nem túl következetes. Kicsit szétszórt, nehezen osztja be az idejét, így nem tudja ellenőrizni a gyerek iskolatáskáját, leckéjét.

(Forrás: 12csillagjegy.hu; kép: FreeDigitalPhotos.net; pixabay.com)