Jump to content

Valentin-napi horoszkóp: kinek mivel tudsz kedveskedni?

2017. 02. 13. 12:44

A Nap energiái a mozgékonyságot, a közös élményeket támogatják ebben az időszakban. Nem annyira a heves, lángoló érzelmek lesznek hangsúlyosak, hanem a lelkünk mélyén érzett szerelem, szeretet. A testiség, a hódítás vágya sok csillagjegynél Valentin-napon felerősödik, ne álljunk ezek útjába, adjuk át magunkat a sodrásnak. Élvezzük ki a mai napot. Akinek jelenleg nincs párkapcsolata, de már van kiszemeltje, nyugodtan kezdeményezzen, a hódító energiák most nagyon dolgoznak.

Kos

Bármi is a terved, ha örömöt akarsz okozni egy Kosnak, kerüld a megszokott Valentin-napi programokat, vigyél egy nagy adag őrültséget, vadságot a napba! Ennek lehetőleg legyen része a szex.

Bika

Az illatos olajak, a finom masszázs, a lágy zene, az ínyenc vacsora és néhány gondosan megválasztott kellék leveszi a lábáról.

Ikrek

A legjobb, ha kimozdítod őt a mindennapok megszokott környezetéből, és például egy másik városban, ismeretlen helyen töltötök el egy kis időt. Elmehettek egy gyógyfürdőbe például és a csillagos ég alatt áztathatjátok magatokat. Mindkettőtöknek jól fog esni.

Rák

Nem kell túlzásokba esni, egyszerűen csak vallj szerelmet újra, és varázsolj köré biztonságos, szeretetteljes környezetet, ahol bátran hátradőlhet. Külön jó, ha mindezt megfejeled egy kis csábítással.

Oroszlán

Az Oroszlán mindennél jobban szeret a középpontban, reflektorfényben állni, így Valentin-napon is lehetőleg szóljon minden róla és neki.

Szűz

Támadd be az intellektusát egy jó könyvvel, kiállítással, színházjeggyel biztosan nem lősz mellé. De egy komoly filmet is megnézhettek otthon összebújva. Készíts be rágcsát és egy üveg bort vagy pezsgőt. A munkából hazajövet semmi más dolga ne legyen, csak helyet foglalni a kanapén és kezdődhet a mozi.

Mérleg

Minden apróságnak tud örülni, vidd el egy romantikus sétára, a táskádból pedig kerüljön elő egy üveg pezsgő és két pohár! A csillagos ég alatti koccintással garantáltan leveszed a lábáról!

Skorpió

A Skorpió vonzódik a kicsit „romlott”, de a jó ízlés határát súroló stílushoz. Többet nem is mondanánk.

Nyilas

Fényűző stílusa miatt érdemes csillogó, harsány helyre vinni őt, ahol elmerülhet picit a luxusban. Vagy a luxust vidd az otthonotokba! Rendelj vacsorát, teríts meg ünnepélyesen, ne feledkezz meg a gyertyáról és a pezsgőről. Az öltözéket rád bízzuk, a lényeg, hogy ne hétköznapi legyen. A bátrabbak tálalhatnak kötényben és magassarkúban!

Bak

A Bak anyagias jegy, ha le akarod venni a lábáról, tégy ki magadért! Ha otthon főzől, legyen a menü kicsit más, mint a megszokott: homár, tengeri herkentyűk, esetleg sushi és ne feledkezz meg a pezsgőről sem!

Vízöntő

A randi és szeretkezés helyszíne valami szokatlan hely legyen, a lakásban az ágynál bármi jobb: kád, gardrób, konyhapult.

Halak

Ne tervezd túl az estét, csak vágjatok bele az éjszakába, és engedjétek, hogy sodorjon benneteket az ár. Kapualjban csókolózás, asztal alatti érintések, simogatás...

(Forrás: 12csillagjegy.hu; kép: FreeDigitalPhotos.net)