Jump to content

Szerelmes csillagjegyek - 2. rész

2017. 01. 28. 16:53

A szerelemben minden ember másképp viselkedik. Van, aki teljesen megkergül, ha szerelembe esik, mások túlfűtött szexualitásukkal próbálják érzelmeiket kifejezni. Van, aki teljesen kiadja magát, míg másokból csak harapófogóval lehet egy-egy érzelmes szót kihúzni, de tetteikkel éreztetik, hogy fontos nekik a társuk. Milyenek vagyunk, ha szeretünk?

Mérleg

Mint ahogyan más területen, úgy a szerelemben is az egyensúly a legfontosabb a mérleg számára és ezért küzdeni is hajlandó. Nem szereti a konfliktuskat, a hangos szóváltást, de ha a kapcsolat kiegyensúlyozottsága a tét, akkor még ezt is hajlandó bevállalni. Lelkük mélyén romantikusak, azonban ezt a külvilág felé nem mutatják. Idő kell nekik, mire egy kapcsolatban feloldódnak és száz százalékosan át tudják adni magukat. Ahogy a mondás tartja, a türelem rózsát terem - és ez az ő esetükben nagyon is igaz.

Skorpió

A skorpió a csillagjegyek közül a legbonyolultabb személyiség, ha intimitásról van szó. Ha szerelembe esik, akkor mindent az érzés alá rendel. ’Mindent bele’ alapon szeret, ugyanakkor nagyon nehezen engedi át magát ennek az érzésnek. Ha egy nagy szerelem során csalódás éri, a félelmei miatt, hogy újra bekövetkezhet képes inkább egyedül leélni az életét, vagy belemenni egy olyan biztonságos kapcsolatba, ami szenvedélytől mentes.

Nyilas

A nyilas igazi kalandor, folyton a lehetőséget keresi, hogy elcsavarja valaki fejét. Amíg nem találja meg a párját, addig "ügyei" vannak, akár egyszerre több is. Azonban ha szerelembe esik, mindent szeretne megosztani a párjával, arra vágyik, hogy együtt fedezzék fel a világot.

Bak

A bakok tudatosan választanak párt maguknak, alaposan meggondolják, hogy kit engedjenek közel magukhoz. Ha szerelmesek lesznek, akkor a kiválasztottat mindentől meg akarják védeni, a párjukat ért kritikát pedig képesek magukra venni.

Vízöntő

A vízöntő a legmagánysabb csillagjegy. Ha szerelembe esik nem is tudja pontosan, mi történik vele. Kíváncsi a partnere véleményére, mindent meg akar osztani vele. Ha valakinek azt mondják, hogy „Te vagy a legjobb barátom”, akkor az az ő nyelvükön felér egy szerelmi vallomással.

Halak

A jegy szülöttei a legromantikusabbak. Ha szerelmesek, akkor képesek elrugaszkodni a valóságtól. Nehezen veszik észre a másik ember hibáit, az érzés teljesen elvakítja őket. Ha valaki, akkor egy halak biztosan megtalálja az igazit, csak előtte sok békát kell megcsókolnia.

(Forrás: 12csillagjegy.hu; ridikul.hu; kép: pixabay.com)