Jump to content

Csillagjegyed elárulja hogyan és hova utazz

2017. 01. 25. 14:52

A tél még javában tart, de sokan már a nyári nyaralásukat tervezik. Az asztrológia segítségedre lehet, a számodra megfelelő úticél megválasztásában, ugyanis minden jegy szülötte más helyen érzi igazán jól magát. Vajon a te csillagjegyed mit árul el rólad?

Bak

A bak azokat az utazásokat szereti, ahol együtt mókázhat a családtagjaival, barátaival, de az olyan utazások is kedvére valók, mint például az önkénteskedéssel egybekötött vakáció, hiszen ilyenkor nem csak vakációznak, de segítséget nyújthatnak a rászorulóknak és ezközben feltöltődnek.

Ideális úti cél: Házat építeni Hawaii-on a Habitat for Humanityvel, vagy családi nyaralás, egy nagy házban a Big Sur vagy Adirondacks környékén.

Vízöntő

A vízöntő a megszokások rabja, olyan helyre utazik szívesen, ahol már járt korábban és bevált. Szeretik sokadszorra is bejárni ugyan azt a szigetet, megnézni tízedszerre is ugyan azt a múzeumot, és beülni minden este ugyan abba az étterembe. egyszer.

Ideális úti cél: Brazília Iguacu vízesés, Bolíviai só lakások, Finnország- sarki fény figyelés, múzeumi túrák Madridban vagy Londonban.

Halak

Az álmodozó halak szeretnek csak úgy bóklászni a természetben, járatlan utakon felfedezni a környéket és elveszni egy erdő gyönyörű rengetegében. Mindenképp azokat az úti célokat szeretik, ahol a természet festői szépsége kibontakozhat, és elmerülhetnek a táj nyugalmában, békéjében.

Ideális úti cél: meditáció Berkshiresiben, víz alatti bungallózás Fidzsin, vagy a Plitvicei-tavak körül egy kiadós túra.

Kos

A kos igazi kalandor lévén az aktív kikapcsolódást preferálja. Energikus, szeret állandó mozgásban lenni és felfedezni mindent, éppen ezért számára a tengerparton való henyélés nem igazi pihenés.

Ideális úti cél: Túra a bulgáriai Fekete-tengert övező falvakban, vezetett túra Észak-Koreában, templomtúra a mianmari völgyben fekvő Baganban, szóló kaland a guatemalai Tikalban.

Bika

A bika a nyaralásban pont az ellenkezőjét keresi, mint a kos. A bika jegy szülötte imád a méregdrága hotel úszómedencéje mellett naphosszat lustálkodni, a napot pedig megkoronázni egy fenséges vacsorával. A lényeg, hogy legyen szobaszervíz, svédasztal, masszázs és mindenki az ő óhaját lesse.

Ideális úti cél: borvidéktúra, Mustique tengerpartja, Rhode Island felfedezése vagy a wellness nyújtotta élmények halmozása.

Folytatjuk.

(Forrás: vakaciozzunk.hu; 12csillagjgy.hu; kép: pixabay.com)