Jump to content

Váratlan fordulatokat ígér a karácsonyi horoszkóp

2016. 12. 13. 19:04

Nem mindenkienek telnek majd kellemesen az ünnepek. Ha egy mód van rá, őrizzük meg nyugalmunkat, tegyük félre sérelmeinket és adjuk át magunkat az önfeledt, békés, boldog együttlétnek. Kinek mit ígérnek a csillagok a karácsonyi időszakra?

KOS: Karácsony napján a Kosok jól fogják érezni magukat a bőrükben. Egyetlen tényező akad csupán, amely megkeseríti a szentestét: egyik családtagjuk feleslegesen okoskodik. De ez még csak a kezdet, a neheze 25-én jön! Ezen a napon puskaporos a levegő, a Kosok vigyázzanak minden kapcsolatukra, és ne reagáljanak hevesen! Akkor is fogják vissza magukat, ha igazuk lenne. 26-án reggel még érezhető a feszültség, de hamar oldódik a feszültség és a nap végére béke lesz.

BIKA: A Bikák december 24-én elemükben lesznek. Nap-hold állás kiegyensúlyozottá és békéssé teszik őket. Emiatt a készülődés és az este is derűsnek ígérkezik. 25-én egy ritka és pont ezért erős hatású bolygó-szembenállás lesz az égen. 26-án a jóllakottság mellett a bolygók is engedik, hogy mindenki élvezhesse a karácsonyt.

IKREK: Az Ikrek december 24-én csendesedjenek el. Egyfajta meghatottság fogja átjárni őket, ez fogja megadni a szenteste igazi méltóságát, békéjét, meghittségét. 25-én a Mars-Uránusz szembenállás a gyerekeket húzhatja fel, akiket nem lesz könnyű féken tartani, a béke érdekében mozgassuk le őket, pl. egy kinti sétával - amennyiben az időjárás kegyes hozzánk - szánkózással, korcsolyázással. 26-án az ikrek türelme kicsit próbára lesz téve, de már délelőttől helyreáll az egyensúly.

RÁK: A Rákok szerelmes hangulatban lesznek 24-én. Ez független attól, hogy párkapcsolatban élnek-e. Szívük szerint átölelnék az egész világot. 25-én a bolygók szembenállása a családon belüli veszekedés esélyét növeli. A Rák szülöttek könnyedén elsimíthatják a kialakulóban lévő vitát. 26-án szinte szó szerint megismétlődik az előző napi szituáció. Ezt már rutinból fogják megoldani.

OROSZLÁN: Az Oroszlánok december 24-én ügyeljenek arra, hogy mennyit esznek, és isznak. Különösen ez utóbbi veheti el az ünnepi hangulatot. 25-én lehetőleg ne utazzanak, és ne vezessenek! A balesetveszély kockázata most nagyobb, muszáj sokkal visszafogottabbnak lenniük az utakon. 26-án minden korábbinál jobban ügyeljenek arra, hogy mit és hogyan mondanak.

SZŰZ: December 24-én a Szűz több szeretetre, figyelemre, törődésre vágynak. A nap hangulata azon múlik, hogy ennek hangot adnak-e, vagy csendben várják, hogy a többiek kitalálják, ők mit szeretnének. 25-én maradjanak ki a családi perpatvarból. A karácsony nem szólhat arról, hogy ki süt finomabb beiglit, vagy ki vett nagyobb értékű ajándékot. 26-án hihetetlen tetterő szállja meg a Szűzeket. De ne kezdjenek el takarítani! Inkább menjenek el sétálni, szánkózni, hógolyózni!

MÉRLEG: A Mérlegek még december 24-én sem lesznek ünnepi hangulatban. Okosabb lenne, ha ezt nem kötnék a környezetük orrára. 25-én a Hold belép a Mérlegbe, ettől ézékenyebbek lesznek a jegy szülöttei és a bolygóállás komolyan próbára teszi a Mérlegek párkapcsolatát. A szakítást kivédeni csak kellő toleranciával lehet. 26-án energikusak lesznek, használják ki ezt, pihenés, ejtőzés helyett menjenek a szabadba.

SKORPIÓ: Egy kisgyerek bújik a Skorpiókba december 24-én: kíváncsiak, cserfesek, kuncogóak, bohókásak…  A játékosság valóban vidámmá teszi ezt a napot. Másnap, 25-én érzi meg a skorpió az ünnepi készülődés fáradalmait, pihenjen ezen a napon. 26-án teljen szintén pihenéssel, lazítással. Ez nem azt jelenti, hogy feküdniük kellene egész nap. De lehetőleg ne főzzenek meg egy újabb teljes menüt! Vagy ha vendégek jönnek, akkor vonjanak be segítséget!

NYILAS: Sokat nevethetnek a Nyilasok december 24-én. Persze csak akkor, ha megőrzik a humorérzéküket. Ez a nap éppen annyira lesz bosszantó, mint nevetséges. 25-én tilos rivalizálni. Sajnos lesz, lehet valaki, aki nagyon szeretne a Nyilasokon túltenni. Kérdés, hogy belemennek-e ebbe a méltatlan és nevetséges konfliktusba. 26-án vendégeskedés, nagy felhajtás helyett keressék az intim, meghitt pillanatokat!

BAK: December 24-én a Merkúr belép a Bak jegyébe. Bárkivel könnyedén megtalálhatják a közös nevezőt, így elkerülhetővé válik az ünnepi asztalnál egy esetleges vita. 25-én a bolygóállás a családon belüli ellentéteket erősítheti fel. De ez nem méltó a karácsonyhoz. 26-án a szülők vagy idősebb rokonok „követelnek” több figyelmet maguknak.

VÍZÖNTŐ: Valaki elvesztését gyászolhatják december 24-én a Vízöntők. A karácsony felerősítheti szeretett személyek hiánya miatti fájdalmat. De elég, ha szeretettel gondolnak rájuk.  25-én balesetveszélyes bolygóállás lesz az égen. Jobb lenne, ha a Vízöntők nem közlekednének.

HALAK: Lehet, hogy a karácsony tipikusan családi ünnep, de ez nem zárja ki, hogy barátokkal is találkozhassanak a Halak szülöttek. Erre lesz most igényük. 25-én a Halak hajlamosak lehetnek a múlton keseregni. Ne tegyék! Inkább örüljenek a jelennek, és élvezzék ki minden percét! 26-án elengedhetetlen, hogy a távolabbi családtagokat is felkeressék.

(Forrás: 12csillagjegy.hu; kép: pixabay.com)