Jump to content

Szimbólumok, melyek szerelmet hoznak

2016. 12. 02. 10:51


Vonzd be a szerelmet az életedbe! Viseld a szerelem szimbólumait talizmánként vagy helyezd el az alábbi tárgyakat a lakásod megfelelő pontján és bevonzod a boldogságot. Melyek ezek a szimbólumok? Mutatjuk.

Az energetikai egyensúly megtalálása segít abban, hogy párt találjunk magunknak. A feng shuitól kezdve az auragyógyászatig sok eszközünk lehet az egyensúly kialakítására, így a megfelelő szimbólumok viselése is helyreállíthatja a férfi-női energiákat, nyitottá téve bennünket a szerelemre - ezzel pedig bevonzhatjuk az Igazit az életünkbe.

Jin és Jang
A világot működtető ellentétpár szimbóluma. Hozzásegít annak a mély megértéséhez és átéléséhez, hogy férfi és nő csodálatos harmóniában egészítik ki egymást.

Delfinpár
A feng shui egyik legkedveltebb szimbóluma a szerelem-energiáit erősíti. A hűséget, hosszú, boldog párkapcsolatot szimbolizálja.

Mandala
Az egyik leghatékonyabb szerelmet hozó szimbólum. A szent képek képesek átállítani az energetikai rezgésünket, egyensúlyba hozni a bal és a jobb agyfélteke működését. Tűzzománc ékszerként viselve harmonizálja az energiáinkat.

Rózsakvarc
A kristályok közül ez a leghatékonyabb, ha a szerelem energiáit szeretnéd helyreállítani. Medál, vagy karkötő formában viseld!

Alma
A termékenység ősi szimbóluma, sok mítoszban és népmesében szerepel. A női energiákat erősíti, vonzóvá és nyitottá tesz.

Gyújts gyertyát!
A párosával meggyújtott piros gyertyák szintén segítnek bevonzani a szerelmet. A színek közül a vörös a szerelem, szenvedély színe, hordj gyakran ilyen színű ruhadarabokat.

(Forrás: 12csillagjegy.hu; astronet.hu; kép: FreeDigitalPhotos.net)