Jump to content

Mit tartogat a 2017-es év a csillagjegyek számára?

2016. 11. 30. 13:57

A 2017-es horoszkóp előrejelzése alapján alapvetően minden csillagjegy számára egy kellemes és örömteli évnek ígérkezik.

A jövő év a föld elemű csillagjegyeknek fog kedvezni leginkább, vagyis a Bikának a Szüzeknek és a Bakoknak. Ők azok akik a legsikeresebb évet zárhatják majd 2017-ben.

A tűz elemű csillagjegyek, vagyis a Kosok, Oroszlánok és a Nyilasok, a társaság, vagy egy kialakult közösség középpontjai 2017-ben sok váratlan eseménnyel és felgyorsult tempóju körülményekkel kell megbirkózniuk.

A levegő elemű jegyek, mint az Ikrek, Mérlegek és a Vízöntők a rugalmasságukról, a higgadt és alkalmazkodó képességükről híresek. Alapvetően egy stabil erős kapcsolatokra épülő biztonságos évre számíthatnak 2017-ben.

A mély érzelmekről, a gyengéd hozzáállásukról és a romantikus jellemükről híres víz jegyű elemeknek, a Rákoknak, Skorpióknak és a Halaknak 2017-ben szükségük lesz az alkalmazkodó képességükre. Számtalan váratlan helyzet vár rájuk, ahol nagyfokú rugalmasságra lesz szükségük.

A 2017-es horoszkóp előrejelzése alapján alapvetően minden csillagjegy számára egy kellemes és örömteli évnek ígérkezik.

A Skorpió és a Bak csillagjegyűekre rengeteg szórakozás, örömteli, és romantikus pillanat vár.

A Kos jegyűek számára 2017 a legkiegyensúlyozottabb évnek ígérkezik. Alkalmuk lesz kiépíteni az anyagi biztonságukat és élvezni annak hatását.

Az Oroszlánok és a Mérlegek 2017-ben szép sikereknek néznek elébe, ha élnek azzal a sok lehetőséggel, ami rájuk vár. A párkapcsolat terén jelentős változások következhetnek be.

A Szűz csillagjegyűek a 2017-es horoszkóp alapján rájuk nem jellemző módon keresik majd a kalandot. Ebben a megnövekedett kalandvágyban figyelmük az önfejlesztés felé is irányulhat.  Ez a karrierjükben is kedvező változást hozhat.

A Halak számára 2017 a romantika, és a párkapcsolat éve lesz. Ebben az évben elmélyülnek majd a már meglévő kapcsolatok. Az egyedülálló halak könnyen találnak majd társat maguknak. Ebben az évben született szerelmek mélyek és hosszútávúak lesznek.

A Nyilasoknak 2017-ben a szoros emberi kapcsolataiban támadhatnak problémái. Így számukra ez az év vízválasztó lehet.

A Rákok a 2017-es horoszkóp előrejelzés alapján egy nagyon kreatív évre számíthatnak. Rengeteg munka és az ezzel járó lelki nyomás vár rájuk, de képesek lesznek kezelni ezeket a helyzeteket.

(Forrás: 12csillagjegy.hu; eveshoroszkop.hu; kép: pixabay.com)