Jump to content

Szívügyek terén decemberben felgyorsulnak az események

2016. 11. 28. 13:09

Decemberben felgyorsulnak az események a szívügyekben. A szinglik gyors ütemű és nagy változásokat tapasztalhatnak.

Kos (III. 21 - IV. 20.)

Szingliként egy izgalmas megismerkedésre számíthatsz. Az illető munkád kapcsán kerül a képbe. Hamar fejlődhet sokat a kapcsolatotok, ugyanis gyorsan egy hullámhosszra kerültök. Nem kizárt, hogy az ünnepeket már nem egyedülállóként fogod tölteni.

Bika (IV. 21 - V. 20.)

Egyedülállóként kiszemelted egyre inkább megbabonáz ebben a hónapban. Azt ugyan egyelőre nem tudni, kitartásod gyümölcsöző lesz-e, de az esélyeid mindenképpen jók. Az ünnepekre kapcsolatod nem valószínű, hogy lesz, de egy fontos fordulat várható.

Ikrek (V. 21 - VI. 21.)

Szingliként munka közben jó eséllyel megpillantod decemberben a jövendőbeli kedvesed. Cupido már-már a nyomodban van, és mindent elkövet, hogy karácsonyra egy nagy szerelmet kaphass. Légy nyitott mások felé, és ismerkedj bátran!

Rák (VI. 22 - VII. 22.)

Bár a munkahely nem ismerkedésre való, Cupido minderre fittyet hány, és egy teljesen átlagos nap váratlan pillanatában hozhat össze álmaid pasijával. Arra azért ügyelj, hogy az állásod ne kerüljön veszélybe! Szilveszterre jó eséllyel több randin is túl lehetsz.

Oroszlán (VII. 23 - VIII. 22.)

Ha nincs párod, ez a hónap telis-tele lesz kínálkozó lehetőségekkel az ismerkedésre. Nincs menekvés, ha készen állsz egy kapcsolatra, akkor véget érnek a szingliidők. Az idei karácsonyi ajándékod jó eséllyel egy fantasztikus kapcsolat lesz.

Szűz (VIII. 23 - IX. 22.)

Ha nincs párod, bár erre a legkevésbé sem számítanál, családod ismeretségi köréből kerülhet ki újdonsült jelölted decemberben. A dolog hirtelen jön, és gyorsan alakul majd, így akár már a szilvesztert sem töltöd egyedül. Szuper, emlékezetes randik vannak kilátásban.

Mérleg (IX. 23 - X. 22.)

Szingli Mérlegként ha akarnál, akkor sem tudnál elbújni Cupido nyila elől ebben a hónapban. Lépten-nyomon célba vesz. Jó eséllyel akkor talál el, amikor pénzügyeid intézed majd. Most rendkívül körültekintő lehetsz a párválasztás terén, de tételes lista felállítása helyett hallgass inkább szívedre.

Skorpió (X. 23 - XI. 21.)

Ha nincs párod, egy számodra fontos ügy intézése, oktatás vagy pénzügyek kapcsán jön szembe veled egy nap a szerelem decemberben. A dolog villámcsapásszerű lesz, érzelmeitek pedig gyorsan elburjánzanak. Most nagy változásokat kapsz az élettől karácsonyra.

Nyilas (XI. 22 - XII. 21.)

Ha nincs párod, és egy fontosabb eseményre vagy hivatalos decemberben, úgy készülj,  hogy randimeghívással a zsebedben térsz majd haza. Most nagyot változhatnak a dolgok rövid idő alatt. A jövő évet már párban kezdheted.

Bak (XII. 22 - I. 20.)

Ha nincs párod, az ismerkedésben most különösen erőssé válnak számodra a csillagjegyedből, illetve a férfiak csillagjegyéből eredő tulajdonságok és a kompatibilitás. Ez segíthet, de össze is zavarhat: elsősorban a szíved diktáljon, és ne matekozd túl a dolgokat.

Vízöntő (I. 21 - II. 19.)

Ha nincs párod, a lélekkel összefüggésben lévő helyen találhat rád a szerelem. Ez lehet egy vallással kapcsolatos hely, de lehet akár egy meditációs központ is. Mindenképp olyan emberrel hoz össze a sors, aki hozzád hasonló érdeklődésű. Szép ajándék karácsonyra!

Halak (II. 20 - III. 20.)

Egyedülálló lévén gyakrabban nyílik alkalmad kimozdulni, így az ismerkedésre is több lehetőséged lesz ebben az időszakban. Könnyen lehet, hogy baráti köröd bővülésével a szerelem is begyűrűzik életedbe, ám ehhez nyitottnak is kell lenned egy új kapcsolatra.

(Forrás: 12csillagjegy.hu; kép: FreeDigitalPhotos.net)