Jump to content

Csillagjegyed elárulja, milyen ajándék illik hozzád! II.

2016. 11. 24. 08:47

 Íme, egyes csillagjegyek és a hozzájuk illő ajándékok!

Mérleg

A mérlegnek nem az ajándék „minősége” , hanem a mennyisége számít. Persze nem vár el óriási dolgokat, de az ünnepk során nagyon szeret minél több kis csomagocskát bontogatni. Örömmel és izgalommal tölti el az ajándékozás varázsa. Bárminek örül, lehet ruha, dísztárgy, óra, könyv vagy bármilyen hasznos és haszontalan dolog. A csomagolással ne bajlódjunk sokat, ugyanis amint megkapja az ajándékot azonnal kinyitja izgalmában.

Skorpió

A skorpiót meglepni nem egy könnyű dolog, azonban ha ismered azokat a dolgokat,amik érdeklik, amiknek biztosan örülne, nem lehetetlen meglepetést okozni. A skorpiók szeretnek művelődni, szeretnek elmerülni egy-egy számukra és érdekes témában. Ezzel kapcsolatos tárgyak és könyvek garantáltan örömöt fognak nekik okozni. A skorpiók szeretik a zenét, ezért koncertjegy, vagy egy hangszer is remek ajándék lehet számukra. A skorpiók szeretnek egyedi és különleges ajándékot kapni, amivel később eldicsekedhetnek barátaiknak. Elképzelhető,hogy ajándék vásárlás során a kezed ügyébe akad egy olyan tárgy, amit magadnak semmi pénzért nem vennél meg, esetleg giccsesnek, vagy feleslegesnek tartanád, de a skorpiónak ezzel mégis örömet tudsz okozni.

Nyilas

A nyilas mindennek örül, ami szívből jön. Szeretnek kreatív hobbi terméket kapni, számítógépes kütyüket, de egy meleg sállal, egy teáskészlettel, vagy éppen egy pihentető hétvégével is remekül meglehet őket lepni. Ennél a csillagjegynél is érvényesül az, hogy az ajándék illeszkedjen a személyes érdeklődési körhöz. Ugyanis felesleges ajándékot kapni senki nem szeret. Az ajándékozás mellett a nyilasnak a személyes találkozó is sokat jelent, még akkoris, ha éppen nem kap ajándékot. Tehát ha végképp nincs ötleted, garantáltan örülni fog annak is ha meginvitálod egy vacsorára, egy süteményre, vagy egy finom kávéra.

Bak

A bakok szeretik a meglepetéseket, a jól megválasztott meglepetéseket pedig főleg. Szeretnek minőségi ajándékot kapni, náluk nem a mennyiség a fontos. Használati tárgy, óra, kesztyű, sál, parfüm, vagy lakásdekorációs elem is mind jó ötlet. A lényeg, hogy törekedj pénztárcádhoz mérten a legjobb minőségűt megvenni nekik. A bakok hajlamosak túlhajszolni magukat, ezért tökéletes ajándék lehet számukra valamilyen pihentető élményajándék. Ha lehet, akkor a munkájuk miatt a hétvégékre koncentrálj, így senkit nem érhet az a váratlan meglepetés,hogy valamelyik fél lemondja a programot, munkára hivatkozva. A bakok szeretik, ha a csomagolásra is gondot fordítanak, így ha leakarod nyűgözni, az ajándékot a lehető legkreatívabban csomagolva add át neki.

Vízöntő

A vízöntők szeretnek ajándékot adni és kapni is. Azonban haszontalan és használati cikekkek nem célszerű meglepni őket. Kerüld a sablon ajándékokat, véletlenül se jusson eszedbe kesztyűt, sálat , sapkát esetleg zoknit ajándékozni. A konyhai eszközöket, háztartási gépeket is húzd ki a listádról.Ha valami igazán jó ajándékot adnál, csináljatok közös programokat és próbáld meg kideríteni,hogy mi az amire vágynak. Olyan dolgot adj, ami a szívéhez közel áll, régi álma, vágya, vagy éppen sajnálná magának megvenni a dolgot. A vízöntő mellett jól teszed, ha egész évben nyitott füllel és szemmel jársz, ugyanis általában elmondják jó előre,hogy mire vágynak lelkük mélyén.  Ha sikerül elcsípned és végül meglepni vele, óriási örömöt és boldogságot okozol majd neki.

Halak

A halak tudják, hogy mit szeretnének, konkrét listájuk van a vágyaikról, és nem is félnek ezeket tudtodra adni. Tehát, ha nincs ötleted, csak kérdezd meg, hogy mit szeretne, és még azt is meg tudja mondani, hogy melyik üzlet, melyik során és polcán találod a kiszemelt ajándéktárgyat. Nem zavarja őket, hogy elmarad a meglepetés varázsa. Akkor is örülnek neki, ha tudják mit rejt a doboz. Ha a csalódottságát elakarod kerülni, akkor tartsd magad a listán szereplő dolgokhoz, ezzel magad is megkíméled a felesleges költekezéstől és szeretted is örölni fog az ajándékának.

(Forrás: lelkielet.hu; kép:pixabay.com)