Jump to content

Csillagjegyed elárulja, milyen ajándék illik hozzád! I.

2016. 11. 23. 21:42

Íme, egyes csillagjegyek és a hozzájuk illő ajándékok!

Kos

A kosok szeretnek ajándékot kapni, szeretik a feltűnő, díszes, méretes ajándékokat. Szeretik a minőséget, a márkás ajándékokat. Inkább a minőségre törekednek, mint a mennyiségre. A férfiakat meglepheted egy szép nyakkendővel, órával, bőrkesztyűvel, a nők szeretnek ékszert, parfümöt, csokoládékülönlegességet, vagy valamilyen (stílusuknak megfelelő) kiegészítőt kapni. A kosokat mindezek mellett meglepheted hobbijuknak megfelelő kiegészítőkkel, eszközökkel. Esetleg élmény ajándékkal. A kos az izgalmas, érdekes, kulturális programoknak nehezen fog ellenállni. Így két jegy az operába, színházba, egy koncertre, vagy egy frissítő wellnesshétvége is mind ideális ajándéknak számít.

Bika

A bikák szeretnek hasznos dolgokat kapni, azonban szeretik, ha ezek a dolgok amellett ,hogy hasznosak valamivel kitűnnek a tömegből. A bikákra is jellemző, hogy szeretnek a hobbijukhoz illeszkedő ajándékokat kapni, valamint mivel szeretik a hasukat, így konyhai kiegészítők, háztartási gépek, borok, csokoládék, fondue készlet, vagy éppen ajándékkosarak is helyet kaphatnak az ajándék listájukon. A gyermek és felnőtt bikák is egyaránt mindennek örülnek, annyi a lényeg, hogy minden legyen számukra meglepetés. Ugyanis maga az ajándék kevésbé számít, mint a karácsonyi hangulat, az ajándékozás varázsa, illetve a meglepetés izgalma számukra.

Ikrek

Az ikrek szeretik a saját készítésű, kreatív, illetve egyedi ajándékokat. Ez lehet névreszóló toll, fényképes naptár, fényképes puzzle, saját készítésű lakásdekorációs ajándékok, vagy éppen egy praktikus táska, pénztárca, egy sál, határidőnapló, szépségápolással kapcsolatos eszközök, egy egyszerű bőr öv, vagy éppen egy puha díszpárna. Az ikrek a szándékot és a gesztust is nagyra értékelik, az ajándék anyagi értéke elhanyagolható részükről. A karácsonyt is a hangulat, a család, a szeretteik, és a kellemes beszélgetős együttlétek miatt szeretik leginkább, nem a tárgyi ajándékok teszik számukra szebbé az ünnepeket.

Rák

A rákok életében a legfontosabb szerepet a család és a barátok játsszák. Ajándék választásnál is érdemes ezen a vonalon elindulni. A rákok örülnek közösen eltölthető élményajándékoknak, kézzel készített meglepetéseknek, vagy éppen olyan tárgyaknak, melyekhez emlékek köthetők. Ez lehet egy közös fénykép egy szép keretben, vagy egy könyv amely számukra kedves, egy saját kézzel dekorált fotóalbum, közös képekkel. A rák nagyra értékelne egy esetleges vacsorameghívást, színház, koncertélményt, egy a fontos számukra, hogy egy szerettével megtudja osztani az élményt.

Oroszlán

Az oroszlánok szeretik a díszes, ám de hasznos ajándékokat. Meglepheted őket, minőségi italokkal, finom desszertekkel, az érdeklődésüknek megfelelő ajándékkártyákkal, könyvekkel. Fontos, hogy fektess hangsúlyt a csomagolásra is, ugyanis az oroszlánok szépérzéke kifinomult. Szeretik a szépen, ízlésesen becsomagolt ajándékokat, a kevesebb néha több elvén természetesen. Az oroszlán szereti, ha a másik kitalálja ,hogy mire vágyik, ugyanis ebből letudja szűrni, hogy szerettei az év többi napján mennyire figyelték,hogy mire vágyik, barátai mennyire jól ismerik őt. Az oroszlán nem csak kapni, de adni is szeret. Éppen ezért, ha karácsonykor vendégségbe megy, mindig lapul nála valamilyen ajándék a barátainak, szeretteinek.

Szűz

Szereti a drága és szép ajándékokat, de az apró szeretetteljes gesztusokat és épp úgy értékeli. Kiváló ajándék lehet nekik egy könyvutalvány, masszázs, illetve egyéb szépészeti utalvány, melyek kel lelkét és testét is felfrissítheti. A szüzek szeretik ha az ajándékaik az aktuális ünnepeknek megfelelőek. Nem szeretnek háztartási eszközöket, és praktikus ajándékokat kapni. Úgy gondolják, ha egy pohárkészletre van szükségük, azt év közben úgy is megveszik maguknak. Ezeknél egy saját gondolatokkal tűzdelt képeslapnak is jobban örülnek, ugyanis fontos számukra az,hogy szeretteik ne ész nélkül vásárolgassank nekik mindent össze. Elég nekik, ha egy kis odafigyelést, kedvességet kapnak, az ajándék kiválasztásánál pedig a másik , a személyiségüknek és érdeklődésüknek megfelelő ajándékot válassza ki.

(Forrás: lelkielet.hu; kép: FreeDigitalPhotos.net)