Jump to content

Három szerencsés csillagjegy, akiknél izzani fog a szerelem novemberben, Te köztük vagy?

2016. 11. 02. 15:07

A november három csillagjegy számára a szerelem idejét hozza el. Fülig szerelmesen, rózsaszín ködbe burkolózva töltik napjaikat és minden gondolatuk az imádott körül forog. Lássuk, ki a három szerencsés!

Ikrek

Lángoló érzelmekre számíthatnak az Ikrek jegy szülöttei novemberben. A Vénusz, a szerelem bolygója, november 12-én olyan energiákat sugároz, amelynek hatására a szerelmesek (még) közelebb kerülnek egymáshoz, ezzel megerősítve kapcsolatukat, erotikus vágyaikat, lelki kötődéseiket.

Ha az Ikrek párkapcsolatban él, november 12–20. között a Vénusznak köszönhetően extázisba kerül és csakis a szerelemnek fog élni, minden percét, minden gondolatát ez a csodálatos érzés tölti majd ki.

Ha még szinli az Ikrek, akkor is lángra gyúl, felébred bennük a szenvedély, a vágy, a kreativitás, az új dolgok iránti érdeklődés. Olyan energiák is felszabadulnak, amelyek felhívják mások figyelmét. Legyen nyitott, kalandvágyó, ismerkedjen bátran, hiszen most adott minden lehetőség, hogy rátalájon az Igazira.

Skorpió

A Vénusz november 19-ig beizzítja a szerelmi energiákat amelyből a Skorpió jegy szülőttei bőven részesülnek, és amelyeket a párkapcsolat megerősítésére érdemes felhasználni.

Megértővé, szenvedélyessé, csábítóvá válik a Skorpió, amikor kigyullad a szerelem lángja. A romantikára a legalkalmasabb napok novemberben az 1-je, a 3-a és a 7-e. Fontos, hogy hangot adjon az érzelmeinek. November 25-én a szerelmi élete a feje tetejére állhat, de szerencsére hamar visszaáll a harmónia. Az egyedülálló Skorpiónak kellemes meglepetésben lesz része, hiszen váratlanul betoppanhat az életébe a szerelem varázsa, ami rabul ejti, érdemes tehát nyitott szemmel járni!

Nyilas

A Nyilas csillagjegy alatt születettek számára a november csodákat tartogat. A Vénusz visszaadja az önbizalmát, az igazi érzelmeiket, a szenvedélyességüket, így a romantikus szerelem is szerves részét fogja képezni a mindennapoknak. Legyen a Nyilas nyitottabb, érdeklődőbb a világ dolgai iránt, mert csak így találhatja meg az igazi boldogságot. Az egyedülálló Nyilas a barátai, családja szeretetét fogja első sorban novemberben érezni, élvezni. A Nap hatására november 21-én viszont rátalálhat egy olyan emberre, akire érzelmileg is tud támaszkodni.

(Forrás: 12csillagjegy.hu; filantropikum.hu; kép: pixabay.com)