Jump to content

Milyen lesz a házasságod?

2016. 09. 29. 10:14

Mire számíthatunk, ha egy Bika a jövendőbelink? Jó férj lesz-e egy Kosból? Az alábbi jellemzésből megtudhatod, milyen lesz az együttélés a párod csillagjegye alapján.

KOS

Előny: Szeret nevetni, viccelődni és keresi az új, izgalmas programokat, nem fogsz mellette unatkozni. Hátrány:  főnökösködő, szereti ő eldönteni, hogy mi legyen a program, milyen filmet nézzetek a moziban.

BIKA

Előny: maximalista a munkájában, hűséges típus és számíthatsz arra, hogy mindig otthon lesz munka után, a megbeszélt időben. Hátrány: pont emiatt kicsit néha unalmas személyiség. Elvárja tőled is a pontosságot, a megbízhatóságot, ha igazi lázadó típus vagy, lehetnek konfliktusaitok.

IKREK

Előny: Izgalmas, okos, szexi, szeret sokat beszélni. Hátrány:  Nehezére esik meghallgatni másokat, továbbá az elköteleződés is kihívás számára,nem könnyű eset.

RÁK

Előny: Szerető, gondoskodó és érzelmes, akivel tényleg bármiről lehet beszélgetni. Családcentrikus, imádja az anyukáját. Hátrány: Imádja az anyukáját! Nagyok az elvárásai élete nőjével szemben, hiszen anyuci magasra tette a lécet...

OROSZLÁN

Előny: vele sem lesz unalmas az élet, szeret szórakoztatni, nevettetni és mindeközben persze a figyelem középpontjában lenni. Hátrány: sokszor egoista, nárcisztikus és mindennél jobban vágyik a  figyelmre.

SZŰZ

Előny: intelligens, összeszedett, híve az egészséges életmódnak és vele a pénzügyeitek mindig rendben lesznek. Hátrány: válogatós és néha kifejezetten sznob. Ha nem tetszik neki valaki ltözködése például, azt azonnal szóvá teszi.

MÉRLEG

Előny: romantikus, kedves és imád társaságba járni. Igazi álompasi, aki lehozza a csillagokat az égről! Hátrány: sok nő versenyzik a kegyeiért, hiába nős. És mivel szeret flörtölni, veszélyes választás lehet!

SKORPIÓ

Előny: ambiciózus, nagyon szenvedélyes és hűséges férfi. Az ágyban igazi lepedőakrobata! Hátrány: túl jól tud titkot tartani, sokszor vannak olyan tervei, amikről neked nem számol be.

NYILAS

Előny: imád utazni, kalandozni és nagyon intelligens, utál veszíteni. Hátrány: Mindig neki van igaza, és nem tudod meggyőzni az ellenkezőjéről!

BAK

Előny: mindig eléri amit akar, legyen szó munkáról vagy szerelemről. Hűséges, erős akaratú, kitartó. Hátrány: néha túlzottan is ő akar irányítani, a legmakacsbb jegy.

VÍZÖNTŐ

Előny: örök fiatal, aki kreatív, innovatív és mindig benne van a hülyéskedésben. Hátrány: lázadó, nem nagyon lehet rá számítani, egy kicsit mindig gyerek marad, igazi Pán Péter-típus.

HALAK

Előny: nagyon romantikus és odaadó személyiség, mindent feláldoz azért, akit szeret. Hátrány: eléggé hangulatember, akiről sosem tudhatod, hogy aznap épp milyen lábbal kelt fel.

(Forrás: 12csillagjegy.hu; kép: FreeDigitalPhotos.net)