Jump to content

A Mérleg jegyébe léptünk

2016. 09. 22. 21:35

A Mérleg jegyében a Vénusz uralkodik, de itt más hatással van ránk, mint az ugyancsak az uralma alá tartozó Bika jegyében. A Vénusz itt nagyravágyóvá, energikussá és nagylelkűvé teszi az embert. Mikor a Nap a Mérleg jegyében jár, akkor szeretjük a saját utunkat járni, nagyobb szükségünk van a szabadságra, mint egyébként.

Ilyenkor kitűnően érvényesítjük az erősségeinket, a velünk született képességeinket. Ugyanakkor kissé meggondolatlanok és figyelmetlenek lehetünk, főleg a pénzügyekkel kapcsolatban.

Mikor a Nap a Mérleg jegyében jár, mindannyian segítőkészek vagyunk, és úgy tudunk adni, hogy nem várunk hálát viszonzásul. Egy kicsit mindannyiunkra jellemzőek lesznek a Mérleg-jegyűek tulajdonságai: az ekkor született személyek ragaszkodóak, őszinték, szelídek, irgalmasak, becsületesek és igazságosak. Hirtelen haragúak, de gyorsan lehiggadnak.

A Mérleg-jegyéhez sorolja az asztrológia az igazságot. A jegy szülöttei azért tűnnek döntésképtelennek, mert szeretik alaposan körbejárni a kérdéseket, helyzeteket, szeretnek minden felet meghallgatni, mielőtt döntenének valaki, vagy valami mellett. Addig, amíg nem látnak tisztán, halogatónak tűnnek. 

(Forrás: 12csillagjegy; astronet / Kép forrása: pixabay.com)