Jump to content

Íme a 3 legjobb anya, csillagjegyük alapján

2016. 09. 19. 18:57

Horoszkópunk nem csak azt árulja el nekünk, hogy milyen meglepetéseket tartogat a jövőnk, de azt is megtudhatjuk belőle, hogy milyen személyiségtípussal rendelkezünk, valamint, hogy milyen férj, feleség, anya válhat majd belőlünk.

Az alábbiakban megtudhatod,hogy mely három jegy került a a „legjobb” anyuka dobogójára, a csillagok szerint.

A bronzérmes a vízöntő, akiről sokan nem gondolnák,hogy jó anya, pedig így van. A jegy szülöttei különleges emberek, különleges gondolkodásmóddal, azonban nyitottak a világra. A vízöntő anya széles látókörű, aki a későbbiek során a gyermekét sem szeretné elzárni a világ dolgai elől.

Rengeteg törődést, odafigyelést és szeretet nyújt gyermeke felé, mellette áll majd, ameddig csak lehet. A vízöntők egyenrangú félként, már-már barátként tekintenek a gyermekeikre,mindent meg tudnak beszélni velük, gyakran kérik ki a vélményüket bizonyos dolgokban.  A jó anya, olyan mint a vízöntő, ugyanis meghallgatja gyermekét, ott van mellette a bajban, a jó és rossz dolgoknál egyaránt.

Pozitívum, hogy bár jelen van ha szükséges, de meghagyja a gyermek szabad terét. Valószínüleg ez eredményez egy erős és elválaszthatatlan kapcsot kettejük között. Mivel a vízöntő lágyszívű, ha a gyermekéről van szó, az egyetlen dolog, amit még erősítenie kell az anyaság során, az a szülői szigor. Lehetünk baráti viszonyban a gyermekünkkel, de éreztetnünk kell, hogy ami vagyunk a szülei.

A dobogó ezüstérmese a bika, a bika anyuka tűzön-vizen át mindent megtesz gyermekéért, lelkiismerettel, odaadással, tökéletesen teljesíti anyai teendőit. A bika nő igazi háziasszony, nagyon fontos neki a család, az otthon meleg. Szereti maga körül tudni szeretteit, és szeret a kedvükben járni. A gyermekei mindig minden körülmények között számíthatnak rá,mindig ők lesznek számára az elsők. Azonban mivel a bika anyuka nagyon ragaszkodik gyermekeihez,óvja, félti őket másoktól, így nagy törés az életében mikor a gyermek önállósodik, később függetlenedik, megházasodik és elhagyja a családi fészket. Éppen ezért fontos, hogy amint a gyermek felnő, engedje lazábbra a kötelet, ami kettejüket szorosan összeköti, ugyanis szépen apránként kell a kicsiket önállóságra nevelni. A bika anya nem szereti a vitát, nem szereti büntetni, megdorgálni gyermekét, a kicsiknek boldog és kiegyensúlyozott életük lesz egy ilyen anya mellett, ami azonban fontos, hogy legyen egy erősebb kiállású, apa, ugyanis a bika mindent elnézne a gyermekeknek a boldogságuk érdekében.

Az aranyérem pedig a rákok „nyakába” került. A rákok a legkiválóbb anyák, csillagjegyük alapján olyanok, mintha az Isten is anyának teremtette volna őket. Semmi és senki nem fontosabb számukra a gyermeküknél. Ha gyermekvállalásra adják a fejüket onnantól kezdve az egész életüket úgy rendezik be,hogy az első a gyermek és a család legyen. A rák anya nagyon empatikus, törődő, gondoskodó, rajongásig szereti gyermekét. Úgy gondolja, hogy ő azért van, hogy a gyermekének mindent megadhasson,amit csak kíván. A rákok hivatásnak tekintik az anyaságot. Imádnak a gyermekeikkel foglalkozni, tanítani, szeretgetni őket. Hajlamosak túlfélteni őket, és a bikákhoz hasonlóan nehezen engedik őket önállósodni. A rák anyukáknál előfordulhat, hogy a felnőtt gyermekük életében is nagyobb részt vesznek ki, mint amennyit kellene.

(Forrás: lelkielet.hu / Kép:pixabay.com)