Jump to content

Szeptemberi gyerekek

2016. 08. 31. 18:50


Az egyes hónapok szülöttei sajátos készségekkel és más-más életfeladatokkal születtek erre a világra. Mi jellemzi a szeptemberi születésű embereket? Milyen volt a gyerekkoruk, milyen tulajdonságok jellemzőek rájuk általában?

Az év 9. hónapja, a Szűz hava, akik kritikusak, tökéletességmániásak és nagyon érzékenyek, sértődősek.

Sok esetben már maga a megszületés sem könnyű számukra, gyakori a születési trauma. Sokuknál a görnyedt tartás árulkodik erről. Sajátságos belső világuk van, ahova gyakran el is menekülnek, jellemzően gyermek korban a szülői elnyomás elől. Sok bennük az elfojtás. ?indenkinek, de főleg a szülőknek akarnak megfelelni.

Elfojtják a dühüket, palástolják, kontrollálják érzéseiket, ezzel magyarázhatók sokszor érthetetelennek tűnő felnőttkori dühkitöréseik. Passzívítás, tehetetlenség jellemzi őket- a cselekvést mástól várják el – hajlamosak rá, hogy inkább fejben játsszák le az eseményeket. Félnek megmutatni magukat - hátha tragédia lesz belőle. Sajátságos lelkiviláguk van, túlzott érzékenységgel fűszerezve.

Általában nem mernek elköteleződni, dönteni vagy csak nagyon nehezen jutnak elhatározásra, ugyanakkor nagyok az elvárásaik. Általában olyan hobbit űznek, ami a monotóniát, biztonság érzetét nyújtja számukra.

A sportok kevésbé érdeklik őket. Utálják a változást, a változtatást, nem szívelik a fejlődést. Soha nem a jelenben élnek - valahogy nem merik a saját életüket felvállalni, inkább másokon keresztül teszik ezt. Sokat fantáziálnak.

Gyakori, hogy egykék, de ha nem azok, akkor úgy érzik, háttérbe szorulnak a többi testvérrell szemben. Gyenge az idegrendszerük. Az elfojtott dühük miatt állandó az ellenkezés bennük. Látszólag engedékenyek, pedig valójában nagyon makacs természetűek.

Ők a legfejlettebb lelkek, mind a 9 szám energiája bennük van, könnyebben nyitottá válnak, válhatnak az ezotéria felé. Jók a megérzéseik, jó emberismerők. A feltétel nélküli szeretetadás a sajátosságuk, ami nagyfokú érzékenységgel is jár. Jellemző rájuk, hogy nyitnak az Univerzum felé.

(Forrás: harmonet; 12csillagjegy / Kép forrása: pixabay.com)