Jump to content

Csillagjegyek és öltözködési stílusok

2016. 08. 30. 21:14

Születésünk időpontja hatással van kialakult stílsunkra is, legyen szó zenéről, könyvekről vagy öltözködésről, az aszcendensünk pedig elárulja, hogyan mutatjuk meg mindezt a külvilág felé. Lássuk, mit viselnek szívesen az egyes csillagjegyek szülöttei!

Kos: Kedveli a magabiztos, kényelmes öltözetet. A testhez álló, sportos, mégis szexi szetteket részesíti előnyben.

Bika: Szereti a klasszikus megjelenést, és a finom anyagokat, fontos neki a minőség, a megbízható márkákat, trendeket választja.

Ikrek: Fontos neki, hogy ki tudja fejezni önmagát, és kicsit keverje a stílusokat. A kicsit bohókás Ikrek a kiegészítőkre helyezi a hangsúlyt.

Rák: Szereti a könnyed és érzéki anyagokat. Bármit visel, a "biztos siker" jegyében teszi, határozott jellemét tükrözi öltözete. Klasszikus a túlöltözött helyett, elegáns a giccses helyett.

Oroszlán: Szereti magára vonni a figyelmet, és jól érezni magát a ruhájában. Szeret az alkalom szerint felöltözni, és a márkajelzésekkel jelezni sikerességét.

Szűz: Öltözködés terén a kényelmes és funkcionális darabokat kedveli. Az öltözete mindig jól átgondolt, de nem túlgondolt, és egyszerű.

Mérleg: Maga kedvére választja meg az öltözetét a farmer-pólótól a csillogó estélyiig, de érdekli, mások mit gondolnak róla.

Skorpió: Szereti magát energikusnak, és mindig legalább egy kicsit szexinek érezni. A kevesebb néha több, de szereti magára vonni a figyelmet, és tiszteletet sugározni.

Nyilas: Szereti a színeket és a merész kombinációkat. Nem zavarja, ha mindenki őt nézi, megjelenése tükrözi vidám jellemét.

Bak: A visszafogott stílus híve, de szereti kicsit feldobni. Fontos neki a minőség, és jó szeme van a jó árú kincsek kiszúrásához.

Vízöntő: Minden szettjét egyedivé teszi valahogyan. Nem követi az aktuális trendeket, a saját stílusa szerint öltözködik.

Halak: Bármiben kényelmesen érzi magát, a legjobban a rejtélyes, csillogó ruhák állnak neki. Szereti, ha felhívja magára a figyelmet öltözetével.


(Forrás: 12csillagjegy.hu; Joy / Kép forrása: fashionstylemag.com)