Jump to content

Mit keresek én itt? Miért születtem meg?

2016. 07. 27. 11:40

Gyakran feltesszük a kérdést: Mi a szerepem ebben a drámaian megváltozott spirituálisan ébredező világban, milyen céllal inkarnálódtam, mit keresek én itt?

Te is tudod, hogy születésünk előtt mindannyian a Forráshoz vagyunk „kapcsolódva”, és sok ezer lélekkel együtt egy élettervet készítünk, hogy megtanuljuk azt, amit még nem tudunk, de hogy mire vagyunk képesek, arra csak a földi, kihívásokkal teli megtestesülés adhat választ.

Ebben a tervben van néhány előre meghatározott rész is arra vonatkozóan, hogy kik lesznek a szülők, milyenek lesznek a társadalmi-gazdasági körülmények, a nap melyik állatövi jegyben tartózkodjon, s hogy milyen energiák álljanak rendelkezésre... Ezt az asztrólógia mutatja meg legpontosabban.

Minden asztrológiai képlet egy különleges és személyes energiát tartalmaz, mely annyira egyedi, mint a dns. Nincs két egyforma terv.

Tehát minden, amit eddig tettél, a terv része volt, mely megába foglalja a fájdalmaid, nehézségeket, ahogy a boldogság pillanatait is. Az életedben minden egyes döntés, oda vezetett, ahol most vagy, s ha olvasod ezt a cikket, akkor az azt jelenti, az ébredők között vagy.

Sokak annak ellenére, hogy különleges képességük, különleges munkakörük van, nem biztosak abban, hogy ez volt e a cél! Gyakran összehasonlítják eredményeiket másokéval, s úgy érzik nem tettek eleget, pedig mindenki „nagy”szerepet játszik az ébredésben. Néhány feladat nagyobb, mint másoké, de mindegyik egyformán fontos.

Tartsd szem előtt, azt is, hogy mindig minden korban, bár más körülmények között, egyik legfontosabb küldetésed álmaid megvalósítása.

Forrás: vilagok.hu; Kép forrása: pixabay.com