Jump to content

Az Oroszlán jegyébe léptünk!

2016. 07. 25. 10:01

2016. július 22-én 10 óra 14 perckor a Nap az Oroszlán jegyébe lépett.

Az év közepén járunk, amikor az Oroszlán jegyébe érünk – az Oroszlán a központi mag, a tengely, ami körül a világ forog.

Az ekkor született személy öntudatos, szenvedélyes, lenyűgöző. Mindig tudatában van az erejének. Becsvágyó, és el is éri, hogy becsüljék, ő maga azonban csak azt tiszteli, aki a tudásával valóban kiérdemelte azt.

Vezetésre született. Valóban van valami „királyi” a jellemében, és mindemellé még igazságos is – soha nem él vissza az erejével…

Ha sérelem éri, akkor ordít, mint a valódi oroszlán. Ám ha a másik fél bocsánatot kér, hamar elássa a csatabárdot.
Ha valami nem úgy működik, mint ahogyan ő akarja, akkor megharagszik. Hevességében néha olyasmire ragadtatja magát, amit később meg kell bánnia.

Nem rágódik a múlton, nem ás elő régi sérelmeket.

Hihetetlenül optimista. Mindig kiegyensúlyozott, és nehéz ebből kimozdítani. Emberszerető, komoly, megfontolt és megbízható. Mindenkiről a jót feltételezi, ezért általában a saját kárán tanul. A komoly veszekedésektől távol tartja magát. Kerüli az aljas emberek társaságát.

Bőkezű, olyankor is adakozik, amikor mások nem látják. Ha véletlenül szegénynek született, akkor is úgy fogadja el az adományt, mintha ő tenne azzal szívességet, hogy elfogadja.

Az Oroszlán érdekeltségű ember nagyon szeret játszani, felnőtt korában is, imádja a fogadásokat, örök gyerek, ezért is érti meg olyan jól a gyerekeket.

Szeret lustálkodni, és bizonyos mértékig tartózkodó. Nem fitogtatja a tudását, és csak akkor beszél, amikor az időszerűvé válik.

Kényszeríteni semmire sem lehet, ám szeretettel, kedveskedéssel, hízelgéssel majdnem mindent el lehet érni nála. Az óriások jósága van benne.

Személyisége negatív aspektusában viszont túlzásokba eshet: fölényeskedő, arrogáns és nagyképű lehet, esetleg úgy is, hogy semmiféle tudás nem áll az öntudat mögött… Elképzelhető, hogy két kézzel szórja a pénzt, nagyzol és pazarol, vagy túlzott kockázatokat vállal.

Forrás, kép forrása: astronet.hu