Jump to content

Csillagjegyek intelligenciája: elárulja, miben vagy a legjobb!

2016. 07. 18. 19:10

Csillagjegyünk sokat elárul arról, hogy miként használjuk képzelőerőnket, memóriánkat, problémamegoldó képességünket, intuíciónkról, spontaneitásunkról, tanulási- és megismerési folyamatainkról. Lássuk hát, kiről mit árul el a csillagjegye!

KOS: Aktív, pezsgő intelligenciával rendelkezik

Folyton új gondolkodásrendszereket kreál, és mindig máshogyan reagál a dolgokra. Imád új dolgokat tapasztalni, szereti a kalandokat, ezért nem töpreng sokat döntései előtt. Mindig tettre kész.

Azt is lehetne mondani, hogy a kos inkább cselekszik, mint gondolkodik, emellett viszont éles ösztönük és tájékozódó képességük segíti őket bármilyen hirtelen jött szituációban.

Határozottan döntenek és válságos helyzetekben is nagyszerűen feltalálják magukat. Noha a kapkodás és türelmetlenség miatt gyakran hibáznak, ez nem változtatja meg hozzáállásukat. Hihetetlen gyorsasággal képesek gondolkodni, ezért eléggé nehéz velük lépést tartani.

Nézőpontjuk alátámasztásakor nagyon meggyőzőek, még ha ez néhol ellentmondásokba is ütközik. Nagy segítségükre van ellenállhatatlan bájuk, egyenes és tömör kifejezésmódjuk – csakúgy, mint a magabiztosságuk. Szeretnek új dolgokba kezdeni, de nem mindig fejezik be azokat.

BIKA: Merev gondolkodási sablonok

A bika annyira ,,földközeli”, hogy akkor hiszi csak el a dolgokat, ha saját szemével látja. Praktikus, elemző intelligenciája van, megfigyeli és asszimilálja az információkat. Döntései előtt fontosnak tartja a részletes elemzést, meg hányja-veti az összes felmerülő lehetőséget és opciót a döntéseivel kapcsolatban. Lényegében mindig szereti biztonságban tudni magát, ezért csak előrelátható kockázatokat hajlandó vállalni.

Ha nagy változás következik be életében, erre mentálisan is fel kell készülnie, megbarátkozni a gondolattal, lassan és nyugodtan. Esetleg csak kisebb lépésekben halad a változás felé. Ugyanakkor ritka kreatív intelligenciája van, különleges esztétikai érzékkel fűszerezve.

Kíváncsi a többi csillagjegyre is? ITT elolvashatja.

Forrás: globalisvilag.hu; Kép forrása: FreeImages.com