Jump to content

Erősítsd az intuíciódat!

2016. 06. 27. 10:05

Megérzései, sugallatai mindenkinek vannak, ám a 21. század „zajában” egyre kevesebben hallják meg belső hangjuk üzeneteit.

A hatodik érzék tulajdonképpen az érzékeken túli észlelés megtestesülése. Ez a képesség minden ember sajátja, de csak az tudja használni a benne rejlő erőt, akinek tiszták az energiái, és aki képes az összpontosításra.

Hogyan fejleszthető?

Energetikai tisztaság

Minél tisztábbak valakinek az energiái, annál pontosabbak a megérzései, így az első és legfontosabb lépés az energetikai tisztulás. Hasznos például az otthoni és a munkahelyi tértisztítás, a húsmentes táplálkozás, a jó minőségű alkohol- és koffeinmentes folyadékok fogyasztása, a rendszeres és pihentető alvás, a természet közelsége vagy a rendszeres testmozgás. A legfontosabb azonban az ima, a hálaadás és Isten bevonása a mindennapjainkba.

Befelé fordulás

A kristálytiszta megérzéshez sokszor szükséges egyfajta remeteállapot, egy kis csendes egyedüllét, befelé fordulás, amit sokan nem szeretnek, pedig ilyenkor könnyebb meghallani a fentről érkező üzeneteket. Fontos, hogy megtanuljunk nem többet és nem kevesebbet beszélni annál, mint amennyit kell.

Kételyek nélkül

Fontos, hogy kételyek nélkül higgyünk a sugallatainknak, és aztán ezeknek megfelelően cselekedjünk. A megérzésnek az a lényege, hogy valamilyen tettre sarkall, és ez lehet valami egészen apró dolog is, például egyszer csak úgy érezzük, hogy fel kell hívnunk valakit... Aki elkezdi követni ezeket a jeleket, az egyre több és több üzenetet fog kapni.

Forrás: astronet.hu; Kép forrása: freeImages.com