Jump to content

A tízmilliószoros napok jelentősége

2016. 06. 17. 15:02

A tibeti Buddha napokon minden pozitív, illetve negatív cselekedeted, gondolatod és szavad tízmilliószorosára hatványozódik, és minden kívánságod, vágyad, amit kimondasz, vagy amire gondolsz, tízmilliószoros valószínűséggel válik valóra.

Ezeken a napokon minden teremtés tízmilliószoros erővel hat, ezért nagyon fontos, hogy csak is arra gondolj, amit meg akarsz teremteni az életben, és ne arra, amitől félsz vagy tartasz. Amennyiben mégis beütne a fejedbe néhány negatív gondolat, mondd ki hangosan: „elengedlek" – ezzel kinyilvánítod az elengedést. Ügyelj tehát a gondolataidra, mert azok óriási teremtőerővel hatnak vissza. Kívánj jót magadnak, másoknak és az egész világnak!

Érdemes ezekre a napokra időzíteni a nagy terhek feloldását is, és mindazt megtenni, amit nagyon szeretnél, ugyanis ilyenkor minden tízmilliószoros erővel hat. A tízmilliószoros napok jelentősége abban áll, hogy amennyiben képes vagy a gondolkodásodon változtatni és olyan gondolatokkal megtölteni elmédet, melyek a céljaid felé vezetnek, megnyugvással és békével töltenek el, akkor hatalmas lépést tehetsz abba az irányba, hogy megszabadulj a rossz gondolatoktól. Amennyiben e gondolatok alapján cselekedni is hajlandó vagy, máris tettél egy nagy lépést annak érdekében, hogy megszabadulj az el nem fogadható, régi szokásoktól, érzelmektől vagy tettektől.

Még két Tízmilliószoros napunk lesz az idén:

Február 22. - Hétfő
Május 21. - Szombat
Július 8. - Péntek
Október 22. - Szombat.

Forrás: noiportal.hu; Kép forrása: freeImages.com