Jump to content

2016-ban születő babák horoszkópja

2016. 05. 25. 10:43

Mi vár az idén születő Rák, Oroszlán és Szűz babákra? Olvassa el születendő gyermekének horoszkópját!

Rák
Azok a Rák babák, akik 2016. június 27. és július 17. között születnek, nagyon sikeres életre számíthatnak. Olyan bolygóháromszög fog vigyázni rájuk, ami minden helyzetben a legjobb végeredményt hozza nekik. Akkor is, ha kezdetben senki nem bízik győzelemben. Az összes 2016-os Rák baba kifinomult érzékszervekkel rendelkezik. Pont ezért garantáltan el fogják utasítani a kellemetlen szagú és ízű ételt. Kissé válogatósak lesznek. Semmit nem érdemes beléjük erőltetni, mert belebetegedhetnek. Tehetségesek lesznek zenében és táncban. Fontos lenne minél előbb megismertetni velük több stílust, hogy kiderüljön, mihez vonzódnak ösztönösen.

Oroszlán
A 2016-ban az Oroszlán jegyében születő gyerekek nem könnyű csillagzat alatt születnek. Nem az egészségük lesz veszélyben, hanem a későbbiekben a tanulásuk. Lehet, hogy már kiskorban szükségük lesz fejlesztésre. Ne szégyelljék a szülők ezt! Inkább keressenek gyerekbarát, tapasztalt és naprakész szakembert. Ez olyan jól sikerülhet, hogy az Oroszlán gyerekek később pont abban lesznek tehetségesek és sikeresek, amiben fejlesztésre „szorultak”. Közben Szaturnusz, a Nagy sors bolygója a legjobb fényszöggel egész életükben vigyáz rájuk. Ez olykor nem lesz látványos, de annál hatásosabb. És az idő is nekik fog dolgozni.

Szűz
A 2016-ban születő Szűz jegyű kicsikre nem vár könnyű élet. Az a konstelláció, ami a születésükkor az égen lesz, elkíséri őket egész életükben. Hasonlatos ez azokhoz a sportolókhoz, akik edzésen valamilyen súlyt kötnek a karjukra vagy lábukra. Majd a versenyen súlyok nélkül hihetetlen teljesítményt nyújtanak. Szóval nem kell félteni a Szűz jegyű gyerekeket, mert a nehéz konstelláció edzetté és erőssé teszi őket. Egy területre kell ügyelnie a szülőknek: allergia és/vagy intolerancia. A lehető legkevesebb gyógyszert adják a gyereknek! Inkább homeopátiával kúrálják őket! Táplálkozásban is a természetesség domináljon!

Mérleg - Skorpió - Nyilas
Bak - Vízöntő - Halak
Kos - Bika - Ikrek

Forrás: nlcafe.hu; Kép forrása: freeImages.com