Jump to content

Csillagjegyek és karrier 4. rész

2016. 05. 06. 10:20

Kihívás kell a baknak, kreatív és nyitott a vízöntő, empatikus a halak. Mely területen hozhatják ki magukból a legtöbbet?

Bak

A Bak mindig a nagy kihívásról ábrándozik. Nagy rendszereket szeret mozgatni, az államigazgatás és közigazgatás eszményi terepek számára. Jól bánik a pénzzel, sikeres bankigazgató, bankár, hiteltanácsadó, projektmenedzser, üzletember. Vonzódik a hagyományhoz és a múlthoz, így régész, történész lehet belőle, a konstrukciók iránti rajongása kiváló építésszé, mérnökké, esetleg csontkováccsá vagy masszőrré teszi.
Szuperfegyvere: kitartás és józanság.

Vízöntő

A Vízöntő azokon a pályákon talál maximálisan magára, melyek valamilyen magasabb célt szolgálnak: ilyen szakma a szociológus, a környezet- és vízgazdálkodás területe, jogvédő, energetikai szakember, informatikai és műszaki fejlesztő, jövőkutató. A Vízöntő az új technológiák rabja, megszállottan képes foglalkozni mindenféle geek dologgal, ezért korszerű munkaerő.
Szuperfegyvere: kreativitás és nyitottság.

Halak

A Halak jegyhez hagyományosan a gyógyítást és gondoskodást kapcsolják: vajszívéhez különösen közel áll a szociális szakma, a természetgyógyászat, az ápolói munka, a tanácsadás és a pszichológia. Művészi ambícióinak a fényképész, festőművész vagy énekes pálya kedvez, misztikus érdeklődését pedig papként, illuzionistaként vagy asztrológusként is kiélheti.
Szuperfegyvere: szelídség és empátia.

Kos - Bika - Ikrek
Rák - Oroszlán - Szűz
Mérleg - Skorpió - Nyilas

(Forrás: life.hu / Kép forrása: freeimages.com)