Jump to content

Csillagjegyek és karrier 3. rész

2016. 05. 05. 10:04

Milyen hivatást válasszon egy mérleg? A kutatómunka a skorpió, a jövés-menéssel, intézkedéssel járó szakma a nyilas terepe.

Mérleg

Vénusz kegyeltjeként minden olyan pályán megtalálja a helyét, aminek központjában a harmónia, szimmetria, szépség megteremtése áll. A szépségipar igazi fellegvár a stílusos Mérlegnek, akár divattervezőként, akár sminkesként, modellként, fodrászként vagy plasztikai sebészként szolgálja az esztétikum érdekeit. Veleszületett arány- és formaérzéke kiváló grafikussá, építészmérnökké vagy belsőépítésszé teszi, a kézműves mesterségek közül pedig az ékszerkészítésben jeleskedik. Az igazán karrierista Mérlegek azonban diplomaták lesznek.
Szuperfegyvere: diplomáciai érzék és jó stílus.

Skorpió

A Skorpió elsősorban azokban a munkákban jeleskedik, melyek megkívánják a mélybe hatolást és a kutatást, legyen szó akár természetről, akár emberi testről vagy lélekről: ilyen szakmák a barlangász, búvár, sebész, nőgyógyász, boncmester, tetoválómester, pszichiáter vagy éppen szexuál-terapeuta. A Skorpió nem fél attól, hogy bepiszkolódik a tabu témáktól, ezért felnőttfilm-forgalmazó és szexbolt-üzemeltető éppúgy lehet, mint temetkezési vállalkozó.
Szuperfegyvere: elemzés és intuíció.

Nyilas

Ideális esetben a Nyilas egy változatos, jövős-menős, sok tanulással járó munkakört tölt be, például idegenvezetőként, pilótaként, kapitányként, felfedezőként, vagy akár űrhajósként, de ösztönösen jól lát el minden olyan munkát, mely a szervezésről és kapcsolatteremtésről szól. A szellemi expedíciók izgalmát élheti át egyetemi tanárként, filozófusként vagy szabadúszó szerzőként.
Szuperfegyvere: idealizmus és tanulékonyság.

Folytatatás:
Bak - Vízöntő - Halak
Kos - Bika - Ikrek
Rák - Oroszlán - Szűz

(Forrás: life.hu / Kép forrása: freeimages.com)