Jump to content

Csillagjegyek és karrier 2. rész

2016. 05. 04. 18:52

Mely területen teljesedhetnek ki a rákok, az oroszlánok és a szüzek? Horoszkópjukból kiderül.

Rák

Családok és gyermekek iránti elkötelezettsége miatt ideális dadus, óvónő, pedagógus vagy családgondozó, és mivel megszállottan etet mindenkit, a szakács szakma sem áll távol tőle. Meglepő, de a Rákok képviseltetik magukat legmagasabb számban a színész, előadók és énekesek között: erre páratlan érzékenységük és élénk fantáziájuk teszi alkalmassá őket. Ösztönösen jól ért a pénzhez, és remekül alkuszik, ezért a kereskedelem is vonzó lehet számára.
Szuperfegyvere: szintetizáló látásmód és érzékenység.

Oroszlán

Az Oroszlánt motiválják azok a pályák, ahol nagy szerep jut a tekintélynek, vagy komoly presztízsértékkel bírnak, így az igazságügy, közigazgatás, orvoslás és jog területén sikeresen el tud helyezkedni. Játékos és kicsit infantilis elme, így szabadidővel és színházi élettel kapcsolatos munkák is perspektívát nyújtanak számára, persze csak amennyiben jól megfizetik.
Szuperfegyvere: lehengerlő megjelenése és modora.

Szűz

A Szűz számára ideális állás az, ahol rendszerezhet, rendet teremthet, tisztázhat, kimutathat, értéket teremthet, egészséget védhet, kutathat. Ápolóként igazi angyal, kézművesként végtelen türelemmel készít aprólékosan kidolgozott tárgyakat, ő a könyvtárosok gyöngye, a minden kiskaput ismerő, tűpontos könyvelő, a zseniális kutató és elemző, a tökéletes minőségellenőr és a szuperképességekkel megáldott takarító.
Szuperfegyvere: elemző gondolkodás, kritikai érzék.

Folytatatás:
Mérleg - Skorpió - Nyilas
Bak - Vízöntő - Halak
Kos - Bika - Ikrek

(Forrás: life.hu / Kép forrása: freeimages.com)