Jump to content

Csillagjegyek és karrier

2016. 05. 03. 21:30

Úgy érzed a helyeden vagy és azzal foglalkozhatsz, ami boldoggá tesz? Csillagjegyedből az is kiderül, hogy mely szakmában érhetsz el sikereket, milyen területen teljesedhetsz ki igazán.

Kos

Az ideális Kos-karrier a kockázatvállalást, a változatosságot és a kreativitást egyesíti magában. Haditudósítóként a frontvonalon vagy sportriporterként a pálya szélén az események sűrűjében lenni, utazó ügynökként járni az országot, kreatív rendezvényszervezőként sok ember szórakoztatásáról gondoskodni, vállalkozóként üzletet vezetni - a Kos akkor hozza ki magából a legtöbbet, ha pörgetheti az adrenalint. Mozgékonysága és versenyszelleme sportolóként emelheti a magasba, de a benne rejlő agressziót hentesként is kiélheti.
Szuperfegyvere: gyors reakciók és őszinteség.

Bika

A Bika nem szeret szűkölködni. A bőség egyik letéteményese számára a föld: szuper geológus, geodéta, geográfus válhat belőle, de a föld javainak megtermesztésében is megtalálhatja számításait, mint kertész vagy őstermelő. Legendás jó étvágya terelheti séf, gasztronómus vagy étteremvezető állásba, szépérzéke és anyagszeretete pedig a hagyományos kézműves szakmák felé fordíthatja. Imádja a pénzt és a művészetet, ezért kuratóriumi titkárként vagy műgyűjtőként is megállja a helyét.
Szuperfegyvere: szépérzék és lojalitás.

Ikrek

Imád mindent, ami a közléssel, tájékoztatással, információ-megosztással, kommunikációval kapcsolatos: ezek tartósan lekötik a figyelmét, és kibontakoztathatja tehetségét. Az Ikrek egyik népszerű terepe érthető módon a média - neki valók a műsorvezetői, újságírói, szövegírói, reklámtervezői munkák. Nyelvismerete tolmács vagy fordító, retorikai képességei ügyvédi vagy politikusi pályára terelhetik, de sokat kereshet salesesként vagy szórakozóhely üzemeltetőjeként is.
Szuperfegyvere: humor és tudásszomj.

Folytatatás:
Rák - Oroszlán - Szűz
Mérleg - Skorpió - Nyilas
Bak - Vízöntő - Halak

(Forrás: life.hu)