Jump to content

A hónap csillagjegye - a kitartó és céltudatos Bika

2016. 05. 03. 21:15

A Bika (IV. 20 - V. 20) a föld elembe tartozik, a Vénusz az uralkodó bolygója. Kitartó, céltudatos, hatalmas energiákkal, de ennek ellenére feltűnően nagy türelemmel és empátiával rendelkező személyiségjegyeket hordoz.

Az újat nehezen fogadja be, szereti a stabil, megszokott helyzeteket és dolgokat. A legtöbb Bika pártolja, szereti és gyakorolja a különféle művészeti ágakat, sőt ilyen közegben él igazán. A családját minden másnál fontosabbnak tartja, mindent megtesz és megteremt számukra. Könnyen esik a lustaság, kényelmesség csapdájába, de amikor magába néz, erőt merít és átlendül ezen. Párját, gyermekeit védelmezi és óvja igazi Bika módjára. Aki egy Bikával él együtt, annak feltétlenül tudnia kell, hogy mennyire imádja a családját, de egyet soha ne tegyen vele, meg se próbálja őt megváltoztatni, mert akkor menekülőre fogja.

Mit hoz a 2016-os év a Bikáknak?

2016 legeleje szerelmi kalandokat hoz a Bikáknak. Számítsanak rá, hogy olyan szenvedélyes ember lép be az életükbe, aki elveheti az eszüket! Ha van párkapcsolatuk, akkor féltékenység és szakítás is előfordulhat. Ha nincs párjuk, akkor jön a mindent elsöprő szerelem, ami biztos, hogy erotikus, de nem biztos, hogy tartós lesz.