Jump to content

Az indigógyerekek ismertetői

2016. 08. 13. 10:18

Gyermeked nehezen kezelhető, de néhány dologban született zseni? Lehet, hogy ő is indigógyerek.

Kik is az indigógyerekek, és mi a földi létük célja?

Egyes ezoterikus iskolák szerint azért születtek ezek a gyerekek a Földre, hogy a magukkal hozott bölcsesség és jóság birtokában az elkövetkező évtizedekben segítsék az emberiséget visszatalálni a helyes útra.

Viselkedésükre jellemző, hogy az óvodában, iskolában problémásnak számítanak - nemritkán látszólag mindenféle racionális ok nélkül dühbe gurulnak, esetleg magukba fordulnak, és hajlamosak a lázadásra is. Sokan közülük hiperaktivitással, koncentrációs zavarokkal, illetve diszlexiával, diszgráfiával, diszkalkuliával küzdenek.

Az indigók sok életet megélt, bölcs és jóságos öreg lelkek, akik kapcsolatban vannak a szellemi világ képviselőivel, például az angyalokkal és más entitásokkal. A lelkük mélyén tisztában vannak azzal, hogy kik ők, és mi a dolguk, és a legváltozatosabb módokon reagálnak, ha környezetük gátolja őket céljuk megvalósításában.

Mi jellemzi őket?

Az indigógyerekek jó kedélyűek, fejlett humorérzékkel rendelkeznek, kreatívak, kiváncsiak, rendkívül kitartóak, magától értetődő természetességgel kommunikálnak az állatokkal, nagy az igazságérzetük, ha mégis igazságtalanul vádolják őket, vagy környezetüket dühkitöréssel, netán agresszivitással reagálhatnak. Allergiára hajlamosak, alacsony a vércukorszintjük, ami erősítheti a koncentrációs zavarra, ingerlékenységre, esetenként az agresszivitásra való hajlamukat.

Forrás: femina.hu; Kép forrása: pixabay.com