Jump to content

A kristálygyerek

2016. 07. 30. 10:04

Ezek a gyerekek sokszínű, átlátszó aurával rendelkeznek. Olyan pasztellszínben pompáznak, mint például egy kvarckristály prizmaeffektusa. Nagyon vonzódnak a kristályokhoz és a kövekhez, ezért innen kapták a nevüket.

Először a szemüket vesszük észre, nagyok, áthatóak, és életkoruk ellenére bölcsen csil­lognak. Szemeik hipnotikus módon babonáznak meg bennünket, és mindeközben teljes mér­tékig belelátnak a lelkünkbe. Boldogak, elbűvölők és megbocsátók.

Rendkívül érzékeny és pszichikai képességekkel megáldott. Fontos élet­céllal érkeztek a Földre. Az indigó és a kristálygyerekeknél a fő különbség a temperamentumukban figyelhető meg. Az indigó­gyermekek harcos lelkűek, mivel kollektív céljuk az, hogy eltöröljék azokat a régi szemléletmódokat, amelyekből többé már nem lehet profitálni. Azért vannak itt a Föl­dön, hogy megdöntsék azokat a kormány­zati, oktatási és jogi rendszereket, melyek nélkülöznek minden tisztességességet. Ah­hoz, hogy ezt véghezvigyék, temperamentu­mosnak és elkötelezettnek kell lenniük. Azok a felnőttek, akik ellenállnak a változásoknak, és akik nagyra becsülik a fennálló rendet, félreérthetik az indigógyermekeket. Sokszor téves pszichiátriai diagnózist állítanak fel ve­lük kapcsolatban, olyan címkékkel illetik őket, mint például: hiperaktív gyermekek vagy figyelemzavarral küszködő gyerekek. A sajnálatos ebben az, hogy amikor el kezdik őket kezelni, akkor elveszítik érzékenységüket, csodálatos spirituális képességeiket és harcos attitűdjüket.

Velük ellentétben a kristálygyerekek igen derűsek és kiegyensúlyozottak. Persze vannak időnkénti dühkitöréseik, de ezek a gyerekek igencsak megbocsátóak és könnyen kezelhetőek. A kristálygyerekek képviselik azt a generációt, amelynek tagjai az indigó gyerekek úttöréséből profitálnak. Először is, az indigógyerekek egy „hosszú éles kést hordoznak” magukkal, mellyel bármely integritást nélkülöző dolgot „lenyesnek”. Így a Kristálygyerekek ezt a megtisztított nyomot követik majd egy biztonságosabb és egy sokkal biztosabb világba.

A kristálygyermekek későn kezdenek el beszélni. Korai életszakaszukban, a szűk családi körben elsősorban intuícióval, telepatikus úton kommunikálnak. Akkor kezdenek el inkább beszélni, amikor már több emberrel érintkeznek.

Nagyon szoros összeköttetésben állnak a természettel és az állatokkal, gyógyító képes­séggel rendelkeznek, gyakran beszélnek angyalokról, spirituális vezetőkről és előző életbeli emlékekről. Rendkívüli művészi adottságaik vannak és kreatívak, a vegetáriánus ételeket és italokat kedvelik a megszokott ételekkel szem­ben.

Forrás: spiritualisanya.blogspot.hu; Kép forrása: pixabay.com