Jump to content

Igazi túlélők lesznek a 2016-ban születő gyermekek

2016. 05. 27. 10:04

Mi vár a Bak, a Vízöntő és a Halak jegyében 2016k-ban születő gyermekekre? Mit jósolnak a csillagok? Egy biztos, többször nehéz bolygóállások lesznek, melyek befolyásolják a születendő gyermek jellemét.

Bak
Két csoportra kell osztani a Bak gyermekeket: 1., A 2016 januárjában a Bak jelében megszülető gyerekek ragaszkodni fognak a családi fészekhez. Nem lesz könnyű kimozdulásra rávenni őket, mert szívük szerint otthon begubóznának. Ez nem jelent introvertáltságot, csak kényelmességet. Persze a nyitottság és a kíváncsiság meglesz, ami mégis „kirobbantja” őket a szobájukból. 2., A 2016 december végén születő gyermekek komolyak, sőt kissé koravének lesznek. Csupa olyasmi fogja érdekelni őket, ami nem jellemző a korosztályukra. Dedós játékok helyett már kicsiként „olvasni” akarnak, és rutinosan nyúlnak mindenféle műszaki cucchoz.

Vízöntő
2016-ban azok a Vízöntő gyerekek, akik február 13-a előtt születnek, megfontoltak és óvatosak lesznek. Nem kockáztatnak, sőt olykor biztatásra szorulnak. Sürgetni, kinevetni és leszólni tilos őket, mert begörcsölhetnek az elvárásoktól. Jobb, ha a szülők hagyják, hogy mindent a saját tempójukban próbálgassanak. A február 13-a után születő Vízöntők sokkal merészebbek és szabadabbak lesznek. Őket nem kell biztatni. Sőt vigyázni kell rájuk, mert kíváncsiságuk veszélybe sodorhatja őket. És nem szabad szoros ruhát rájuk adni, mert idegesek lesznek tőle. Jó értelemben vett liberális nevelés való nekik, ami nem korlátozza, de óvja őket.

Halak
A 2016-os Halak babák álmodozóak és tehetségesek lesznek. Különösen a március 6-a előtt születtek. Sokszor kell nekik szólni és/vagy figyelmeztetni őket. Ezt mindig, sokadszor is kedvesen és türelmesen kell tennie a szülőknek, mert egy éles hangtól könnyen elsírhatják magukat. Hiperérzékenyek lesznek mindenféle hangra. Ebből fakad a zenei tehetségük is. Érdemes minél korábban megismertetni velük a hangszereket és a stílusokat. A március 6-a után születő Halak babák türelmetlenebbek és ingerültebbek lesznek. Mindent azonnal akarnak tudni és csinálni. Ha kiderül, hogy gyakorolni kell valamit, csalódottak lesznek.

Rák - Oroszlán - Szűz
Mérleg - Skorpió - Nyilas
Kos - Bika - Ikrek

Forrás: nlcafe.hu; Kép forrása: freeimages.com