Jump to content

Újszülött horoszkóp 2016-ra

2016. 05. 26. 09:53

A 2016-ban születő gyermekek szívósak lesznek, igazi túlélők. Na de mit jósolnak a csillagok az egyes jegyek szülötteinek?

Mérleg
A 2016-ban születő Mérleg gyerekek érzékenyek lesznek minden zajra és ingerre. Az Uránusz és a Mars azt jelzi, hogy nem lesz könnyű pl. elaltatni őket. Folyton fülelni fognak, és félni, hogy lemaradnak valamiről. Úgy tűnik, hogy az egész család napirendje és életritmusa meg fog változni, ha nyugalmat akarnak. Ettől mindenki összeszedettebb és fegyelmezettebb lesz. Későbbiekben a tanulásnál is gondot okozhat a koncentrálás. Muszáj lesz ideális körülményeket teremteni, hogy ne terelhesse el semmi a figyelmüket. Erre már egész kiskorban el kell kezdeni a felkészülést. Vagyis a túl liberális nevelés nem célravezető náluk.

Skorpió
2016-ban a november 9. előtt születő Skorpió csemetéket a Bak Mars hihetetlen szívós akarattal fogja megáldani. Ez az elején akaratosságban nyilvánulhat meg. De később ez lesz minden sikerüknek a kulcsa. Természetesen nem lehet mindig az, amit ők akarnak, de nem lesz könnyű „harcolni” az akaratuk ellen. A november 9. után születő Skorpió csemeték éles ésszel, kreativitással és lázadó természettel lesznek megáldva. Ez olykor veszélybe is sodorhatja őket. Épp ezért minden óvintézkedést meg kell hozni az érdekükben. Így is előfordulhat, hogy felmásznak, vagy kinyitnak olyasmit, amit a náluk sokkal nagyobbak sem képesek.

Nyilas
A november 30. előtt születő Nyilas babákkal nem lesz könnyű dolguk a szüleiknek. Türelmetlenek lesznek, és mindent siettetni akarnak. Ez szokatlan dolgokat eredményezhet: korosztályuknál korábbi felállást, mozgást stb. Meg kell próbálni lassítani ezt, nehogy sérüljenek. A november 30-a után születő babák lehet, hogy kortársaiknál később kezdenek el beszélni. De aggodalomra semmi ok, mert a lemaradást gyorsan be fogják hozni. Úgy tűnik, sokat fognak utazni, és külföldön élni. Ezért elengedhetetlen, hogy már kiskorban ismerkedjenek idegen nyelvekkel. Nem kell félteni őket, mert szuper nyelvérzékkel születnek, tehetségesen és nyitottan.

Bak - Vízöntő - Halak
Kos - Bika - Ikrek
Rák - Oroszlán - Szűz

Forrás: nlcafe.hu; Kép forrása: freeImages.com