Jump to content

Ez vár a 2016-ban születő gyermekekre

2016. 05. 24. 21:17

2016-ban születő gyerekek hihetetlen szívósak lesznek. Ezt abból lehet tudni, hogy többször lesznek nehéz bolygóállások, amelyek erőssé, életképessé és igazi túlélővé teszik azokat a gyerekeket, akik ennek hatása alatt születnek. Természetesen az egyéni horoszkóp a pontos születési óra-perc ismeretében, vagyis az aszcendens ismeretében még pontosabb lehet.

Kos
2016-ban a Kos jelében születő gyerekek két részre oszthatóak: akik márciusban születnek, zárkózottabbak és elmerengőbbek lesznek, mint a tipikus Kosok. Nem szabad rájuk erőltetni a családi programokat és a zajos összejöveteleket. Saját, békés kuckót kell kialakítani nekik, ahova kedvük szerint elbújhatnak. Óvni kell őket a hideg, huzatos helyektől. Az áprilisi Kos gyerekek hozzák a Kosokra jellemző energikusságot és türelmetlenséget. Erős fizikummal és kimeríthetetlen energiával lesznek megáldva, amit sporttal tanácsos levezetni. Ezt egészen kiskorban érdemes elkezdeni. Legtesthezállóbb sportok: lovaglás, karate.

Bika
2016-ban a Bika csemeték olyan szerencsés csillagzat alatt születnek, ami mindig mindenhol megvédi őket. Egy bolygóháromszög lesz az égen, ami azért lesz erős, mert a háromszög egyik csúcsán Jupiter, a Nagy szerencse bolygója lesz. Ezzel párhuzamosan a föld elemi energia fog dominálni, ami a kézügyességet és a műszaki érzéket hozza. Már kicsi korban oda kell engedni őket, ahol anya és apa valamit készít. Ez lehet főzés, szerelés stb. Arra nagyon kell vigyázni, hogy semmit ne vegyenek a szájukba. Ugyanis kíváncsiságuk és éhségük csillapíthatatlan lesz. Egy pillanatra se vehetik le a szülők a szemüket a csemetéjükről.

Ikrek
2016-ban az Ikrek kicsik az év legnehezebb konstellációja alatt születnek. Azonban nem kell félteni őket, mert azok, akik ilyen nehezített „pályán” indulnak neki az életnek, sokkal edzettebbek, szívósabbak és erősebbek, lelki, szellemi és fizikai értelemben egyaránt. Amivel gondjuk lesz, az idő. Kicsi korban később alszanak el, és később kelnek. Nagyobb korban hajlamosak lesznek a késésre. Ezt úgy lehet megelőzni, hogy a szülők szigorú időkeretek között nevelik a gyereküket. Ez fegyelmezetté és pontossá teszi őket, ami a tanulásban nagyon-nagyon hasznos lesz. Ezt sporttal és zenével is megtámogathatják.

Rák - Oroszlán - Szűz
Mérleg - Skorpió - Nyilas
Bak - Vízöntő - Halak

Forrás: nlcafe.hu; Kép forrása: freeImages.com