Jump to content

3 jel, hogy öreg lélek lakik a gyermekedben

2016. 05. 19. 19:16

Ismerd fel, ha csemetéd lelke már nem először született a Földre, de ne feledd, akármilyen öreg is tudat alatt, ő csak egy kisgyerek.

A keleti vallások és az ezoterikus irányzatok egyaránt elfogadják a reinkarnáció létezését. Eszerint életünk nem egyszeri és megismételhetetlen, hanem újra és újra megszületünk a Földre, hogy megtapasztalhassuk gondolataink, szavaink és cselekedeteink valamennyi következményét, és az így szerzett tudás révén egyre jobbá váljunk.

Az öreg lelkek valamilyen küldetéssel érkeztek közénk, amire tudat alatt emlékeznek is, különlegességük pedig már földi tartózkodásuk első éveiben megnyilvánul. Tudd meg, milyen jelek utalnak arra, hogy öreg lélek lakik gyermekedben.

Látszólagos magány

Az inkarnációs ciklusa elején járó ember nem érzi át, hogy ő is része az univerzumnak, mint egységnek egésznek. Ezért sokan bizonytalannak érzik magukat, félnek a haláltól, és fontos számukra mások biztonságot adó közelsége. Ezek az emberek gyerek- és felnőttkorukban egyaránt hajlamosak átvenni a körülöttük élők nézeteit és viselkedését annak érdekében, hogy ne kelljen szembenézniük a félelmetes magánnyal.

Ezzel szemben az öreg lélek már rendelkezik valamilyen szintű egységtudattal, így már gyerekként kevésbé igényli a csoport oltalmát. Ha tehát porontyod valójában már vén róka a Földön, valószínűleg nem különösebben törekszik arra, hogy teljes mértékben integrálódjon a bölcsődei vagy az óvodai közösségbe.

Művészi adottságok

A művészeti tevékenységek alapvetően a látványra és az érzésekre koncentráló jobb agyféltekét veszik igénybe, ez pedig a hasonló, különleges gyerekeknél általában különösen fejlett.

Ha tehát porontyod kiemelkedően tehetséges a művészet valamely - vagy akár több - válfajában is, könnyen lehet, hogy öreg lélek lakik benne.

Túlzott érzékenység

Mivel az öreg lelkű gyermekek esetében a jobb agyfélteke a domináns, fizikai érzékszerveik különösen fejlettek, ráadásul kiválóan érzékelik mindazt, ami másokban érzelmi szinten zajlik, és át is veszik gondolataikat.

Forrás: femina.hu / Kép forrása: freeImages.com