Jump to content

Törekedj Te is a boldogságra...II.

2018. 03. 21. 15:33

Bizonyára Te is vágysz a boldogságra. Formáld át a nézeteid, törődj Önmagaddal és segíts másokon! Ha pozitívan és optimistán szemléled a világot, meglátod tested-lelked harmóniában lesz egymással, és boldogabbnak fogod érezni magad.

Egy kutatás szerint, azok, akik közelebb élnek a munkahelyükhöz boldogabbak, mint azok, akiknek naponta több órát kell ingázással tölteniük. Ezt azzal indokolják, hogy azoknak ,akik közel élnek, sokkal több idejük marad szeretteikre és saját magukra. Így több időt tudnak olyan emberekkel és tevékenységekkel tölteni, melyek számukra boldogságot okoznak.

Mosolyogj, amikor csak lehet!

A mosolygás egy idő után beindítja a boldogsághormon termelődését. Tudat alatt is jobban érezzük magunkat, ha mosolygunk.

Legyenek céljaid! Törekedj a megvalósításukra!

A boldogság kulcsa, hogy mindig tűzzük ki magunk elé célokat. Gondoljunk a jövőnkre, arra, hogy mit szeretnénk elérni. Összpontosítsunk céljainkra és törekedjünk a megvalósításukra. Azok az emberek, akik elérik a céljaikat, és azt csinálják amit szeretnek, sokkal boldogabbak.

Öltözködj színesebben!

Bár sokan hordanak letisztult, szükre, és fekete ruhákat, a színes ruhák tudat alatt is erősítik a jó kedvet és örömöt okoznak viselőik számára. Bátran vegyél fel színesebb darabokat, érezhető változásban lesz részed.

Egyszer mindenki megöregszik...

Kitatások szerint,az idősebb emberek sokkal boldogabbak, mint a fiatalok. Ez annak köszönhető, hogy nem aggódnak a bizonytalan jövő miatt és örömmel gondolnak vissza fiatalságukra. A jelen pillanatait pedig képesek őszintén és boldogan megélni.

(Forrás: 12csillagjegy.co.hu l kép: pixabay.com)